Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement
02-10-2019

Filosofie Magazine zoekt een redactiestagiair

Met deze knop kunt u, als u lid bent, artikelen toevoegen aan een leeslijst op uw persoonlijke pagina. Klik hier voor uw abonnement op maat.
Filosofie Magazine, een special-interestmagazine over filosofie, heeft regelmatig plaats voor een stagiair (m/v). Per direct hebben we weer een plek in ons team.

Als stagiair draai je volop mee in de redactie. Je bent nauw betrokken bij de productie van het tijdschrift, maar ook bij het online platform filosofie.nl en bij andere aan het merk gerelateerde activiteiten. Je stelt de agenda in het blad samen, je interviewt auteurs uit binnen- en buitenland voor artikelen op de website en je bent het aanspreekpunt van de redactie. Maar ook dagen we je uit mee te denken over de inhoud van het blad, onderhoud je onze socialmediakanalen en ga je mee naar onze evenementen.

Tijdens deze stage doe je werkervaring op in een dynamisch werkveld en maak je deel uit van een klein team binnen een grotere uitgeverij. Voor deze stage ontvang je een stagevergoeding.
 
Wat wij vragen:
  • Je bent masterstudent (of gevorderd bachelorstudent) filosofie;
  • je bent zes aaneengesloten maanden vier dagen in de week beschikbaar voor de stage (een kortere periode is mogelijk in overleg);
  • je bent nauwgezet en nieuwsgierig;
  • je bent sociaal vaardig en organisatorisch handig;
  • journalistieke en/of redactionele ervaring is een pre.
 
Mocht je aan dit profiel voldoen en interesse hebben in deze stage, mail dan een motivatiebrief met cv naar Coen Simon: csimon@filosofie.nl.  

Filosofie Magazine en filosofie.nl zijn er voor iedereen die een doordacht en betrokken leven wil leiden – van de geïnteresseerde leek tot de ingelezen filosofieliefhebber. Voor deze mensen maken we ons maandblad, de website filosofie.nl met bijbehorend online lidmaatschap, en organiseren we events zoals het Waanzin Festival en FM University.

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.