Log in

Wachtwoord vergeten?

Word lid Log in Contact

Filosofie.nl

Van harte welkom bij Wijsgerig Perspectief

 

Lees de beste artikelen over de grote filosofen zoals Albert Camus, Plato en Kierkegaard. Maar ook over even tijdloze als actuele thema’s: de spelende mens, de waarde van de natuur, oorlog en vrede. Wijsgerig Perspectief is een extra verdieping naast Filosofie Magazine en biedt een filosofisch gezichtspunt op levende vragen die maatschappij, cultuur en wetenschap aangaan. Wijsgerig Perspectief verschijnt vier keer per jaar en de artikelen zijn voor leden ook gratis online te raadplegen.

Bent u geen lid en wenst u online toegang tot Wijsgerig Perspectief (en andere artikelen van filosofie.nl)? Kies dan hier uw abonnement op maat vanaf € 4,99 per maand.

Wilt u Wijsgerig Perspectief eerst eens proberen? Bestel dan een los nummer voor € 12,95 in onze webshop.

Uw abonnement loopt tot wederopzegging voor in elk geval de afgesloten periode en is vervolgens eenvoudig te beëindigen via onze klantenservice met een opzegtermijn van drie maanden (1 editie). De porotkosten voor verzending naar het buitenland worden in uw winkelmand berekend. Voor vragen over uw lidmaatschap, kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@filosofie.nl.
Let op: bij een instellingsabonnement kunt u via onze klantenservice een IP-adres van de instelling doorgeven voor toegang tot het archief voor uw leerlingen. Hier vindt u meer informatie over het instellingsabonnement.

Kies nu uw abonnement en u ontvangt het magazine 4x per jaar op de mat plus online toegang tot alle artikelen: