Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement
17-10-2017

Pieter Haasnoot over pitstopsessie tijdens Dutch Design Week 2017

Met deze knop kunt u, als u lid bent, artikelen toevoegen aan een leeslijst op uw persoonlijke pagina. Klik hier voor uw abonnement op maat.
 

Innovator Pieter Haasnoot over de pitstopsessie 'Design uw verandering', die plaatsvond op 27 oktober 2017 in Eindhoven, tijdens de Dutch Design Week. Naast Haasnoot spraken Susan Neiman, Haroon Sheikh (FreedomLab), Diederick Croese (SingularityU) en Fulco Treffers.

Pieter Haasnoot is oprichter van Up Next en mede-oprichter van Innovation Bank and Publicism, een start-up die vrije pers in de wereld ondersteunt met blockchain technologie. Haasnoot was lid van de directie van MTV Viacom, SBS Broadcasting en TMG. Hij lanceerde nieuwe services op ieder digitaal platform, waaronder apps, multimedia games, televisiezenders en -omroepen. Haasnoot gaat in gesprek over design van een verandering. Hij put daarvoor uit hedendaagse managementtheorieën als TheoryU, maar ook uit middeleeuwse bronnen.

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.