Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement
28-11-2017

Filosofie Magazine zoekt een stagiair

Met deze knop kunt u, als u lid bent, artikelen toevoegen aan een leeslijst op uw persoonlijke pagina. Klik hier voor uw abonnement op maat.
Redactiestagiair 
Als stagiair werk je vier maanden fulltime mee als redacteur: je denkt mee over de invulling van het blad, doet ervaring op met interviewen en schrijven, draagt bij aan het digitale platform filosofie.nl en verricht ondersteunende taken.
 
Profiel
Je studeert filosofie of journalistiek. Bij voorkeur zit je in het laatste jaar van je bachelor of je bent bezig met je master. Een voorwaarde is dat je tijdens de stageperiode staat ingeschreven aan een opleiding. Ervaring met schrijven (bijvoorbeeld in een faculteitsblad) is een pre.
 
Periode
Van 8 januari t/m 30 april 2018 (voor 5 dagen per week). 
 
Interesse
Belangstellenden kunnen hun gemotiveerde reactie met CV voor 6 december 2017 sturen naar florentijn.vanrootselaar@veenmedia.nl

Meer informatie
Neem contact op met redacteur Florentijn van Rootselaar, florentijn.vanrootselaar@veenmedia.nl of 0887002912

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.