Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Ivana Ivkovic

filosoof

Ik schrijf over politiek en maatschappij en doe interviews met denkers die een spannende en scherpe visie hebben op onze tijd – zoals John Gray, Chantal Mouffe, Slavoj Zizek en Quentin Skinner.
Voor Filosofie Magazine heb ik ook een reeks geschreven ‘Begrippen voor de 21e eeuw’. Meer dan filosofische buzzwords alleen, deze begrippen proberen nieuwe maatschappelijke trends te benoemen. In het dossier op filosofie.nl kun je meer lezen over bijvoorbeeld dividu, nudging of dingpolitiek.
Schrijven combineer ik met doceren van diverse cursussen en publieksoptredens. Mijn activiteiten zijn sinds 2011 ondergebracht in een eigen filosofisch bureau, No wishful Thinking. Op nowishfulthinking.nl kun je meer lezen over mij en over wat ik doe.

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.