Log in

Wachtwoord vergeten?

Word lid Log in Contact

Filosofie.nl

woensdag 7 augustus 2019

Vraag het Margit: wat zijn principes?

Filosofisch practicus Margit Vegter beantwoordt jouw levensvragen. Niet om met definitieve antwoorden te komen, maar om helderheid te scheppen in de manier waarop we denken. Vandaag de vraag: ‘Wat zijn principes?’   Beste Margit,   Inmiddels eet ik al een paar jaar vegetarisch en mijn vriendin doet inmiddels ook mee. Maar niet al mijn ‘huisgenoten’ doen mee: we hebben een hond en een kat, die ik gewoon honden- en kattenvoer en dus vlees geef.   Zelf had ik daar niet eens echt bij stilgestaan, maar mijn vriendin vroeg me een tijdje terug waarom ik voor mijn huisdieren een uitzondering maak

Verder lezen?

In een tijd waarin autoriteit, waarheid en het publieke debat onder druk staan kan filosofie met heldere analyses richting geven. Met liefde en zorg werken wij iedere dag weer aan de beste verhalen over filosofie. Steun ons door lid te worden voor maar € 4,99 per maand. U krijgt daarmee toegang tot alle artikelen uit Filosofie Magazine en Wijsgerig Perspectief plus exclusieve achtergrondartikelen, interviews en portretten. Of bestel de losse editie na.

InloggenLid Worden