Home Moeder Aarde selecteert beter dan de mens

Moeder Aarde selecteert beter dan de mens

Door C. Brandt op 04 januari 2000

01-2000 Filosofie magazine Lees het magazine

Laten wij deze nuchter te constateren bevinding niet uit het oog en ons denkvermogen verliezen, a priori. Dat schept meteen duidelijkheid in gezwatel: Rietdijk, iemand met zoveel chaos op en in de plaats van wat bewierookt wordt als ratio is zo’n man… hoe anders? En hij is niet wijs, niet eens filosoof. Humane selectie qua genetisch potentieel is zo oud als de wereld, althans de wereld van De Macht. Eeuwenlang is hier niet anders dan geselecteerd, alleen wel in negatieve zijn. De oorlogen werden en worden gevoerd met op goede gezondheid geselecteerde jeugd en zolang opportuun oudere zaadproducenten – tweehonderd miljoen zaadcellen per mannelijk organisme per dag. Aldus werden en worden – her en der op de wereld – de beste voortplantingspotenties afgeslacht. Hetzelfde gold en geldt voor de meer intellectueel begaafden die individueel de potentie tot het vormen van een eigen visie op basis van kennis en/of inzicht bezitten. Op dit terrein vulde de slachting door de geestelijkheid die van de wereldlijke macht feilloos aan.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Dit artikel op Filosofie.nl is alleen toegankelijk voor abonnees. Met liefde en zorg werken wij iedere dag weer aan de beste verhalen over filosofie. Steun ons door lid te worden voor maar €4,99 per maand. Log in om als abonnee direct verder te kunnen lezen of sluit een abonnement af.

En nu komt er een Rietdijk in de nadagen van het Christelijke, Westerse imperialisme op de proppen met de conclusie dat de genen van de mensheid (…..!) achteruit gingen en gaan, dat we(?) daar door genetische manipulatie wat aan moeten doen.
Wat een licht, deze zlchzelf achter de wagen spannende knol! Spuit elf geeft ook modder en wat voor bagger! (Alsof de wereld boodschap heeft aan inferieur blank ras!) De mensen die verdwaasd door propaganda in de dertiger jaren van deze eeuw uitventten, wat deze Rietdijk thans letterlijk propageert anno einde millenium, leven – of zijn reeds gestorven – als paria’s in onze maatschappij achter het etiket: fout, pro-Hitler. Pro-Rietdijk is nu opeens opportuun in ons aftakelende onmachtige politieke bestel? Bang voor te weinig ruimte voor hoogstaande en begaafde mensen, omdat er wat (wát!) ruimte voor de mongooltjes nodig was? Bedoelt Willempie (Rietdijk) hier met dat hoogstaande begaafdzijn eigen vermeende hoogstaand en begaafd zijn? Spreekt hier een frustraat qua nature en/of nurture die door het dolle heen aan het overcompenseren is? Met een hoofd vol waanideeën en een mond vol drogredenen als middel tot zijn door hemzelf gestelde doel? Om nog maar niet te spreken over zijn gegoochel met statistieken ad meningen van de doorsnee bevolking. Openbare meningen, wat zijn die waard, op grond waarvan gevormd? Zie onze media vol pulp als fopspeen voor de meute en het is volstrekt duidelijk de massa te pas en te onpas gemanipuleerd als breekijzer voor bewegingsvrijheid van al die opportuun gelanceerde politieke stokpaarden (achter menige strontkar) heeft als enige visie de zorgvuldig op onbenul geprogrammeerde televisie een betere massadrogering dan welke godsdienst ooit.
Iedere zogenaamde beschaving is ten onder gegaan aan allerlei soorten van verloedering, politieke, seksuele, morele, noem maar op. Ongeveer vijfentwintig keer voor die van ons per q.e.d. te constateren. Nu is onze beschaving toe aan afgelost te worden dus bij voorbaat zijn lieden als Rietdijk behalve het wandelend bewijs van de verloedering van dien soldaten in een bij voorbaat verloren oorlog. Mannen functioneren op basis van hun testosteron; hoe anders dan als metaforen soldaten/oorlog/verliezen waar niet te winnen valt, gebruiken, waar die vernietigingsdrang de wensen tot gedachten vormen! Desnoods gaan mongooltjes en seniele oudjes eraan, maar dan is er wéér iets groots verricht en wel door Willempie in hoogsteigen persoon. Gekke Henkie! What’s in a name? Geestelijk gehandicapt is de discriminant hier. En hier is sprake van er spreekt zo’n gehandicapte. Natuurlijk zijn culturen (bijna) nooit aan elkaar gelijk, maar gelijkwaardig, min of meer waar, zijn daarmee niet van tafel te vegen. Is onze cultuur, die onze aarde heeft leeggeplunderd, zowat, die ons leefmilieu heeft vergiftigd, de trotse voortbrenger is van behalve tandenborstels ook kernafval, kernwapens, chemische en biologische oorlogsvoering, waardoor intussen miljoenen (!!) mensen crepeerden of nog aan het creperen zijn, overal waar het imperialisme huishield zoals nu op de Balkan om de Islam op tijd de pas af te snijden, een cultuur die niets anders te doen heeft dan het geluk van de mensen… blablabla te optimaliseren? Wat een doortrapte demagoog blijkt deze pedante Rietdijk! Wat een perverse betoogtrant wat een manipulator met zijn inzichten schermend de superieure erudiet uithangend. Een cultuur van Hottentotten en Bosjesmannen, ál die aan ons ongelijkwaardige culturen die tot op vandaag worden uitgeroeid, omdat deze imperialistische milieuverpesting in de weg staan, de uitbating van voor die minderwaardige – in Rietdijks wanen – culturen: Moeder Aarde, acht ik vele malen waardevoller voor onze eugenetica dan de inmiddels de hele wereld verpestende dollar-cultuur, die ons onderhevig heeft gemaakt. De miljarden daartoe vermoorden en daarbij creperenden moeten nú worden aangevuld met al degenen die in ons eigen bestel alleen maar geld kosten, plaats innemen zonder dat deze onwaardigen een stuiver winst opleveren?
Zogenaamd in naam van het optimaliseren van het geluk van zoveel mogelijk meerwaardigen? Als ouders er niet voor kiezen een gebrekkig kind te hebben, daarmee niet gelukkig zijn, waarom maken deze ouders dan niet aan hen door henzelf geworpen ongeluk een eind door zelf uit dit leven te stappen? Dat komt dan het geluk van al die gehandicapte kinderen zeer ten goede. En dat geeft ook nog plaats aan hoogstaande en begaafde mensen, à la Rietdijk. Probleem opgelost! Het moorden, à la Hitler goedkeuren is en passant Auschwitz goedkeuren, ter meerdere, objectieve morele orde in de wereld van lieden als deze Rietdijk. Gehandicapten als hij zijn een gevaar voor DE mensheid. Als Filosofie Magazine – per maanblad en tv – de meute moet programmeren bot het accepteren van massamoord op de weerlozen in onze cultuur dan ben ik verdwaald. Ik zeg mijn abonnement op. Idioten als Rietdijk c.s. opfokken als maker van onze cultuur? Rot op met dit vergif!