Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Vacatures

Veen Media neemt in de Nederlandse mediabranche een bijzondere plaats in. Het richt zich primair op het uitgeven van special interest tijdschriften op het gebied van wetenschap en cultuur, waarbij ieder tijdschrift de kern is van een community met de inherente crossmediale uitgaven, zoals boeken, apps, internetactiviteiten en evenementen.
 
Veen Media is uitgever van Filosofie Magazine, Historisch Nieuwsblad, Jamie Magazine, Kunstbeeld, New Scientist, Maarten! en Opzij. Wij zijn een jonge organisatie; eigenzinnig, enthousiast, ambitieus, maar ook commercieel. We zijn op zoek naar ervaren professionals die net als wij gedreven zijn om van hun projecten samen met ons een succes te maken.
 
Voor het marketingteam zijn we per direct op zoek naar een parttime (18 uur – 3 dagen)
 
MARKETINGCOÖRDINATOR

Werkzaamheden
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de optimale uitvoering van alle above the line en direct marketing communicatie activiteiten voor de domeinen filosofie en kunst uit het Veen Media portfolio.
 
Op basis van het mediaplan van de verantwoordelijke brandmanager laat je o.a. campagne-uitingen en marketingdrukwerk ontwikkelen door derden, coördineer je direct marketing activiteiten (zoals emailings en telemarketing), ben je verantwoordelijk voor de webshop en actiepagina’s, stel je barters op en onderhoud je contact met interne en externe samenwerkingspartners. In deze functie werk je veel met systemen, je zet acties uit, bewaakt de voortgang en deadlines en bent sparringpartner voor de brandmanager.
 
Profiel
Voor deze functie zoeken wij een kandidaat op HBO-niveau richting commerciële economie, marketing. Een aantal jaren ervaring op een marketing(communicatie)-afdeling is een pre, maar geen vereiste. Je bent zeer sterk in planning en organisatie, bent stressbestendig, nauwkeurig, servicegericht en in staat om derden aan te sturen. Je hebt affiniteit met databases, kunt goed samenwerken, bent flexibel en hebt een uitstekende mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.
 
Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met José Snel, Brand Manager, telefoonnummer 088- 700 2642. Je schriftelijke reactie (in Word) kun je tot 15 augustus 2014 richten aan Saskia van Huizen, P&O Adviseur, via onderstaande link.
 
https://www.tangram-tis.nl/10471/kandidaten/inschrijven/10471%2d02S00004BP 
 
Veen Media maakt deel uit van Veen Bosch & Keuning Uitgeversgroep bv (VBK). VBK is een groep van Nederlandse en Belgische fictie- en non-fictie-uitgeverijen. In een markt vol uitdagingen maken we met circa 300 gepassioneerde medewerkers (e-)boeken in alle soorten en maten, produceren we tijdschriften, apps en websites, en organiseren we evenementen.

 

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.