Log in

Wachtwoord vergeten?

Word lid Log in Contact

Filosofie.nl

Filosofie Magazine zoekt een redactiestagiair

Filosofie Magazine zoekt een redactiestagiair

Filosofie Magazine, een special-interestmagazine over filosofie, is doorlopend op zoek naar stagiairs. 

Als stagiair draai je volop mee in de redactie. Je bent nauw betrokken bij de productie van het tijdschrift, maar ook bij het online platform filosofie.nl en bij andere aan het merk gerelateerde activiteiten. Je stelt de agenda in het blad samen, je interviewt auteurs uit binnen- en buitenland voor artikelen op de website en je bent het aanspreekpunt van de redactie. Maar ook dagen we je uit mee te denken over de inhoud van het blad, onderhoud je onze socialmediakanalen en ga je mee naar onze evenementen.

Tijdens deze stage doe je werkervaring op in een dynamisch werkveld en maak je deel uit van een klein team binnen een grotere uitgeverij. Voor deze stage ontvang je een stagevergoeding.

Wat wij vragen:

  • Je bent masterstudent (of gevorderd bachelorstudent) filosofie;
  • je bent minimaal vier aaneengesloten maanden vier dagen in de week beschikbaar voor de stage (een langere periode is mogelijk in overleg);
  • je bent nauwgezet en nieuwsgierig;
  • je bent sociaal vaardig en organisatorisch handig;
  • journalistieke en/of redactionele ervaring is een pre.

Mocht je aan dit profiel voldoen en interesse hebben in deze stage, mail dan een motivatiebrief met cv naar Hannah Achterbosch: hachterbosch@filosofie.nl.

Filosofie Magazine en filosofie.nl zijn er voor iedereen die een doordacht en betrokken leven wil leiden – van de geïnteresseerde leek tot de ingelezen filosofieliefhebber. Voor deze mensen maken we ons maandblad, de website filosofie.nl met bijbehorend online lidmaatschap, en organiseren we events zoals het Waanzin Festival en FM University.