Log in

Wachtwoord vergeten?

Word lid Log in Contact

Filosofie.nl

Filosofie Magazine nr. 3/2016

Marli Huijer: Muziektechnologie

Marli Huijer
Hoogleraar publieksfilosofie, schrijver

Mijn cd-speler is stuk. Er komen alleen nog losse flarden muziek uit. Een paar jaar geleden had de lade het al begeven en moest je hem met een fonduevork openen. Maar ik kon het niet over mijn hart verkrijgen hem weg te doen. De cd-speler hoort al meer dan de helft van mijn leven bij mijn bestaan. Daar kan geen mens tegenop. Het voelt alsof ik een oude jas die me altijd warmte bood bij het vuilnis zet. Als ik de cd-speler weggooi, doe ik een deel van mezelf weg. Niet dat hij zo mooi is. Meer dan een blikkerige

Verder lezen?

In een tijd waarin autoriteit, waarheid en het publieke debat onder druk staan kan filosofie met heldere analyses richting geven. Met liefde en zorg werken wij iedere dag weer aan de beste verhalen over filosofie. Steun ons door lid te worden voor maar € 4,99 per maand. U krijgt daarmee toegang tot alle artikelen uit Filosofie Magazine en Wijsgerig Perspectief plus exclusieve achtergrondartikelen, interviews en portretten. Of bestel de losse editie na.

InloggenLid Worden