Log in

Wachtwoord vergeten?

Word lid Log in Contact

Filosofie.nl

Filosofie Magazine nr. 3/2017

Het Moment: Douwe van den Berg

Carolien van Welij
Filosoof, neerlandicus

Fotografie: Merlijn Doomernik Douwe van den Berg (25) studeerde Liberal Arts & Sciences en is instructeur van de Wim Hof-methode voor ‘The Cool Way’ 'Ik was in Lapland voor een training. Ik had een wak gehakt en stond klaar in mijn zwembroek om erin te gaan. Ik was moe en niet volledig geconcentreerd, maar ik dacht: als ik mezelf serieus wil nemen als instructeur, moet ik nu drie keer per week het wak in. Dus ik ging toch. Ik daalde onder water af, wilde weer omhoog en voelde toen het ijs boven me. Ik had niet aan de stroming gedacht. 

Verder lezen?

In een tijd waarin autoriteit, waarheid en het publieke debat onder druk staan kan filosofie met heldere analyses richting geven. Met liefde en zorg werken wij iedere dag weer aan de beste verhalen over filosofie. Steun ons door lid te worden voor maar € 4,99 per maand. U krijgt daarmee toegang tot alle artikelen uit Filosofie Magazine en Wijsgerig Perspectief plus exclusieve achtergrondartikelen, interviews en portretten. Of bestel de losse editie na.

InloggenLid Worden