Home Digitaal lezen

Digitaal lezen

Digitaal lezen via de Filosofie Magazine app of webreader.

Wilt u Filosofie Magazine lezen in de opmaak zoals in het magazine, maar dan op de tablet, smartphone of computer? Dat kan met een Filosofie.nl + of Filosofie Totaal abonnement. De app downloadt u hieronder: Leest u liever via de pc?  Gebruik dan onze webreader, te vinden op digitaal.filosofie.nl. Inloggen in de app of de browser kan met uw abonnementsnummer en postcode. In de vragenlijst hieronder vindt u meer informatie over het inloggen.

Veelgestelde vragen

Hoe download ik de app?

Download de app Filosofie Magazine op een van de volgende manieren

Abonnees kunnen na het inloggen met hun abonneenummer en postcode alle edities vanaf juni 2020 lezen, mits deze binnen het huidige abonnement vallen. Meer uitleg over hoe u als abonnee kunt inloggen? Kijk dan onder ‘Hoe log ik in’. Weet u uw abonneenummer niet meer? Kijk dan onder ‘Ik weet mijn abonneenummer niet meer’.

Hoe log ik in op de app?

Als u al abonnee bent, kunt u na het downloaden van de app inloggen om toegang te krijgen tot de digitale edities van Filosofie Magazine. Tik in de app onderin op [..Meer] > [Inloggen].

 

Vul uw abonneenummer en postcode in en tik op [Inloggen]. Weet u uw abonneenummer niet meer? Kijk dan onder ‘Ik weet mijn abonneenummer niet meer’.

U kunt nu op een editie klikken en vervolgens klikken op [Download]. Het downloaden van edities is voor abonnees gratis.

  

Vanaf het moment dat u een editie heeft gedownload, kunt u deze op uw apparaat lezen.

Ik weet mijn abonneenummer niet meer

Uw abonneenummer staat vermeld op de adresdrager van het magazine dat bij u in de brievenbus ontvangt en in de welkomstmail die u bij aanvang van het abonnement hebt ontvangen. Daarnaast vermelden wij het abonneenummer in de e-mailings die u van ons ontvangt (rechtsbovenaan).

Daarnaast kunt u uw abonneenummer ook opvragen bij de klantenservice van Filosofie Magazine.

Ik ben geen abonnee maar wil wel digitaal Filosofie Magazine lezen

Bent u nog geen abonnee, maar wilt u wel graag Filosofie Magazine via de app lezen? Dat kan! Digitale edities zijn verkrijgbaar als in-app aankopen. Download volgens bovenstaande manier de app. U bent op uw apparaat automatisch ingelogd met uw Apple of Google-account, daarmee kunt u een editie kopen. De aankoop is dan aan uw Apple- of Google-account gekoppeld. Dit staat los van een eventueel account dat u op filosofie.nl heeft.

 

Wilt u abonnee worden? Indien u hier een abonnement afsluit, ontvangt u binnen enkele minuten de informatie om in te loggen in de app.

Ik heb een Filosofie.nl abonnement, maar wil ook de digitale editie lezen

Met een Filosofie.nl abonnement heeft u toegang tot de artikelen achter de inlog. Om de digitale editie van Filosofie.nl te lezen, heeft u een Filosofie.nl + abonnement nodig. Dit kost u €1,- per maand extra (€5,99 ipv €4,99). Neem contact op met onze klantenservice om uw abonnement aan te passen via: +31 (0)24-2027830.

Hoe kan ik als abonnee het magazine via het de browser op het internet lezen?

De desktopversie kunt u bereiken via de browser op https://digitaal.filosofie.nl.

Deze is alleen voor abonnees beschikbaar. U logt ook hier in met uw abonneenummer en postcode. Weet u uw abonneenummer niet meer? Kijk dan onder ‘Ik weet mijn abonneenummer niet meer’.

Volg de volgende stappen om in te loggen op de browser via het internet

Klik met uw muis links boven in op het logo [Filosofie Magazine] 

Beweeg met uw muis naar onderen en klik op [Mijn account]

Vul uw abonneenummer in bij gebruikersnaam en postcode in bij het wachtwoord en tik op [Inloggen].

Welke jaargangen vind ik in de app?

Als abonnee heeft u alleen toegang tot de edities die binnen uw abonnement vallen plus de lopende editie op het moment dat u het abonnement afsluit. Deze krijgt u er gratis bij. Dit gaat maximaal terug tot en met juni 2020 als u al langer abonnee bent.

Het is ook mogelijk om in de app uitgaves en speciale edities te kopen die buiten uw reguliere abonnement vallen.

Kan ik een uitgave downloaden voor mijn persoonlijke archief?

U kunt een uitgave downloaden binnen de app zodat u de uitgave zonder internetverbinding in de app kunt lezen. Ook blijft de editie in de app beschikbaar op dat apparaat nadat uw abonnement afloopt. Het is echter niet mogelijk om een uitgave te downloaden voor gebruik buiten de app.

Als mijn abonnement is afgelopen, verlies ik dan ook toegang tot de app?

Alle edities die u tijdens uw abonnement in de app hebt gedownload, kunt u op dat apparaat gewoon blijven lezen na afloop van uw abonnement. Voorwaarde is wel dat u de editie al in de app op uw apparaat heeft staan voordat uw abonnement is afgelopen.

Kan ik mijn aankopen lezen op meerdere apparaten?

Heeft u een losse editie of speciale uitgave aangeschaft op één apparaat en wilt u deze aankoop vervolgens lezen op een ander apparaat? Het is mogelijk dat u niet meteen ziet dat u deze (speciale) editie heeft gekocht op het tweede apparaat. U moet dan op het tweede eerst op de [kopen] knop tikken. Apple en Google zien dan dat u op dat account het product al gekocht heeft en zullen er niets voor in rekening brengen. Voorwaarde is wel dat u bij beide apparaten bent ingelogd op hetzelfde Apple- of Google-account.

Kan ik een gedownloade uitgave ook weer verwijderen?

Het is mogelijk om gedownloade edities te verwijderen en deze op een later tijdstip weer te downloaden. De enige voorwaarde is wel als uw abonnement eenmaal is afgelopen, het daarna niet meer mogelijk zal zijn om edities te opnieuw te downloaden. Edities die dan op uw apparaat staan, kunt u gewoon blijven lezen. Maar als u deze verwijderd nadat uw abonnement is afgelopen, kunt u deze niet meer opnieuw downloaden.

Het verwijderen van een editie gaat als volgt. Nadat u uw eerste editie heeft gedownload, verschijnt er op de app (op het Home scherm) als u naar beneden scrolt een nieuwe sectie genaamd [Verder lezen]. U ziet daar alle edities staan die u gedownload heeft.

FM 11A

Aan de rechterbovenkant van iedere editie ziet u dan een prullenbak icoontje staan. Als u dat icoontje aanraakt krijgt u een venster waarin gevraagd wordt of de editie wilt verwijderen. Toets [Ok] aan en de editie wordt van uw apparaat verwijderd. U kunt deze op een ander tijdstip weer downloaden.

FM 11B

Ik heb een probleem met de app

Wordt een editie niet goed weergegeven? Werkt een login niet, reageert een knop niet of heeft u een ander probleem? Sluit de app eerst helemaal af en start de app opnieuw op. Als het probleem daarna blijft bestaan, neem dan contact op met de klantenservice via klantenservice@filosofie.nl.

Klantenservice

Telefonisch is de klantenservice bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur (gebruikelijke belkosten).
E-mail: klantenservice@filosofie.nl
Telefonisch: +31 (0)24-2027830