Home Vragen over Filosofie.nl

Vragen over Filosofie.nl

Om onbeperkt toegang te krijgen tot alle artikelen op Filosofie.nl moet u een abonnement hebben en een account hebben aangemaakt.

Heeft u nog geen account?

Maak dan een account aan met het e-mailadres dat hoort bij uw abonnement. Dit is meestal het email-adres waarop u onze nieuwsbrieven ontvangt. U kunt hier een nieuw account maken.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een account op Filosofie.nl aanmaken en inloggen?

Abonnees van Filosofie Magazine kunnen een account aanmaken op Filosofie.nl om onbeperkt toegang te krijgen tot de artikelen op de website. Hiervoor gebruikt u het e-mailadres dat hoort bij uw abonnement. Dat is het e-mailadres waarop u mails van Filosofie Magazine ontvangt. Weet u niet welk e-mailadres bij uw abonnement hoort, neem dan contact op met onze klantenservice via: +31 (0)24-2027830.

Om toegang te krijgen tot digitaal lezen op de website van filosofie.nl, moet u eerst uw account activeren.Hieronder leggen we uit hoe dit werkt:

1. Ga naar de volgende pagina: https://www.filosofie.nl/account/register/2. Maak een account met het e-mailadres waarop u e-mails van ons ontvangt.3. Klik op ‘Registreren’.4. U ontvangt nu een mail van ons. Klik op de link om uw account te activeren. Deze is 24 uur geldig.5. Voer een sterk wachtwoord in (minimaal 8 tekens, een hoofdletter, cijfer en speciaal teken).6. Klik op ‘Account activeren’.

U bent nu ingelogd en kunt alle artikelen op onze website lezen.

Ik krijg de melding dat mijn e-mailadres al bestaat

Dan heeft u in het verleden met dit e-mailadres reeds een account aangemaakt. Wanneer u hier klikt en vervolgens op Wachtwoord vergeten zal er, na het invoeren van het (bestaande) e-mailadres, een link verzonden worden waarmee u het wachtwoord opnieuw kunt instellen. Werkt dit niet? Neem dan contact op met info@filosofie.nl.

Ik ben geen abonnee maar wil een artikel lezen waar ik geen toegang tot heb

Alleen abonnees hebben onbeperkt toegang tot de artikelen van Filosofie.nl. 
Bekijk hier onze abonnementen.

 

Staat uw vraag hier niet tussen?

Staat uw vraag hier niet tussen? Bekijk dan onze veel gestelde vragen pagina of neem contact op met ons op via online@fnl.nl.

 

Klantenservice

+31 (0)24-2027830.
Telefonisch is de klantenservice bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur (gebruikelijke belkosten).
E-mail: klantenservice@filosofie.nl