Home Toegang abonnees op Filosofie.nl

Toegang abonnees op Filosofie.nl

Vernieuwde website

Recent is Filosofie.nl vernieuwd. Heeft u een actief abonnement en had u al een account op de oude site? Dan heeft u een uitnodiging gekregen om een nieuwe account aan te maken. Heeft u deze uitnodiging gemist? Dan kunt u uw account ook activeren door een nieuw wachtwoord aanvragen. Meer informatie over de vernieuwde website vindt u hier.

Artikelen voor abonnees lezen op Filosofie.nl

Op onze website www.filosofie.nl vindt u behalve onze gratis artikelen ook artikelen die exclusief toegankelijk zijn voor abonnees. Op deze pagina leggen we uit hoe dit dit werkt.

Heeft u al een account op Filosofie.nl?

Om deze exclusieve artikelen te kunnen lezen heeft u een account nodig voor onze website. Zorg dat u een actief abonnement heeft en bent ingelogd*. U heeft dan onbeperkt toegang tot deze artikelen. * Let op: dit is een ander account dan dat u gebruikt als u het digitale magazine leest, bijvoorbeeld via de app.

Heeft u nog geen account?

Heeft u al een abonnement maar nog geen account? Maak dan een account aan met het e-mailadres dat hoort bij uw nieuwe abonnement. Dit is meestal het mail-adres waarop u onze nieuwsbrieven ontvangt.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een account op Filosofie.nl aanmaken en inloggen?

Abonnees van Filosofie Magazine kunnen een account aanmaken op Filosofie.nl om onbeperkt toegang te krijgen tot de artikelen op de website. Hiervoor gebruikt u het mail-adres dat hoort bij uw abonnement. Dat is het e-mailadres waarop u mails van Filosofie Magazine ontvangt. Weet u niet welk e-mailadres bij uw abonnement hoort, neem dan contact op met onze klantenservice via: +31 (0)24-2027830.

Om onbeperkt toegang te krijgen tot de artikelen op de site moet u inloggen met uw account op Filosofie.nl.

Mijn account werkt niet meer

Recent is de Filosofie.nl vernieuwd. Als abonnee heeft u hiervoor via de mail een uitnodiging gekregen om op de nieuwe site uw account te activeren. Had u in het verleden een account en heeft u deze mail niet ontvangen of gemist? Maak dan gebruik van de wachtwoord-vergeten functionaliteit.

Ik ben geen abonnee maar wil een artikel lezen waar ik geen toegang tot heb

Alleen abonnees hebben onbeperkt toegang tot de artikelen van Filosofie.nl. 
Bekijk hier onze abonnementen.

 

Staat uw vraag hier niet tussen?

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met ons op via online@fnl.nl.

 

Klantenservice

+31 (0)24-2027830.
Telefonisch is de klantenservice bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur (gebruikelijke belkosten).
E-mail: klantenservice@filosofie.nl