Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Filmmiddag 'Het Geheim van de Klokkenmakers'

Vertoning van de film 'Het Geheim van de Klokkenmakers' met daaropvolgend een discussie met vier pannelleden. 'Het Geheim van de Klokkenmakers' werd gemaakt door Gerard Cevaal en gaat over onze jachtige wereld.

Het verhaal gaat dat klokkenmakers aan het eind van de 17e eeuw besloten om regelmatig in het geheim bijeen te komen. Ze zouden dan het tempo van de tikken op elkaar af kunnen stemmen en het langzaam van eeuw tot eeuw kunnen op voeren om de tijd aan te passen aan het tempo van de samenleving.

Met deze legende opent de documentaire Het Geheim van de Klokkenmakers. De legende staat symbool voor onze poging ons aan te passen aan de jachtige digitale wereld waarin tijd steeds sneller verloopt en haast geen rol meer speelt.

Locatie: Filmtheater Luxor, Houtmarkt 64, 7201 KM Zuthphen.

Aanmelden via e-mail

EVENEMENT
zondag 14 februari 2010 - zondag 14 februari 2010
Zutphen

inschrijven

per e-mail
telefonisch: 0575-513750

organisatoren

Gerard Cevaal

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.