Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Waarom heb je het zo druk? Lezing door Dzogchen Rinpoche

Heb je je wel eens afgevraagd waarom je het zo druk hebt? We merken niet eens hoe afgeleid we raken van wat echt zinvol is. We willen graag geloven dat wanneer we steeds meer werken en overal ja op zeggen, het leven rijker wordt.

Soms ben je alleen maar op de vlucht voor iets waar je bang voor bent. Deze disbalans veroorzaakt vaak stress en maakt je ziek. Je hebt nergens meer tijd voor, zeker niet voor de dingen die werkelijk zinvol zijn en je blij maken. Veel van ons realiseren zich wel dat we klem zitten maar we weten niet wat we moeten veranderen om meer innerlijke vrede te ervaren.
 
Dzogchen Rinpoche geeft een openbare les die gebaseerd is op Dzogchen, een eeuwenoude Boeddhistische traditie die je heel direct kan raken. Rinpoche geeft hartadvies en legt uit hoe je in de natuurlijke flow van het leven kunt leven, zoals het bedoeld is, vanaf het begin. 
 
De opbrengst van deze lezing is voor projecten voor Tibetaanse vluchtelingen in India.

SYMPOSIUM
zaterdag 20 april 2019 - zaterdag 20 april 2019
19:00 tot 22:00
Zutphen
kosten : €20

inschrijven

via het web
per e-mail
telefonisch: 06 3456 1914

organisatoren

Shenpen

Meer informatie over dit evenement vindt u bij Shenpen.

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.