Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Maarten Doorman: natuur, kunst en romantische orde

In deze cursus onderzoek je met Maarten Doorman aan de hand van lezingen, gesprekken, film, poëzie, beeldende kunst, wandelingen en muziek de romantische orde waarin wij leven. Is zij een gevangenis of een land van hoop?

Uitgangspunt voor deze cursus is zijn boek De romantische orde.
Veel van onze diepste verlangens richten zich op onze verbondenheid met de natuur. En in deze tijd van social media en steeds meer digitaal beeld zoeken we opnieuw naar wie we eigenlijk zelf zijn en hoe we een authentiek leven kunnen leiden. Deze gevoelens en verlangens zijn onlosmakelijk verbonden met de romantiek. Onze liefde voor het verleden, voor het oorspronkelijke, ons wantrouwen tegenover wetenschap en techniek, ons geloof in de belofte van de kunst en in de roep van de liefde, alle getuigen ze van de invloed van de romantiek op ons leven en onszelf.

CURSUS
zondag 26 mei 2019
Kroustas/Kreta
kosten : vanaf € 1.213

inschrijven

via het web
per e-mail
telefonisch: 070 3061837

organisatoren

Evdaimonia vof

Meer informatie over dit evenement vindt u bij Evdaimonia vof.

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.