Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

AFGELAST: Filosofisch Café:Van postmodernisme tot post-truth

Volgens sommigen staat het postmodernisme aan de basis van het post truth-tijdperk. Maar dr. Johan de Jong stelt dat de postmodernisten vaak onbegrepen zijn.  Het postmodernisme zette vraagtekens bij de mogelijkheid en betekenis van de waarheid. Volgens sommigen staat het daarmee aan de basis van het post truth-tijdperk. Maar dr. Johan de Jong (UU) stelt dat de postmodernisten vaak onbegrepen zijn. Waar staan ze wel voor?  Dit programma wordt georganiseerd i.s.m. het departement Filosofie (UU), de Faculteitsvereniging van Utrechtse Filosofiestudenten (FUF) en Hofman Café. SYMPOSIUM dinsdag 11 december 2018 20:00 tot 22:00 Utrecht kosten : €organisatorenStudium GeneraleMeer informatie over dit evenement vindt u bij Studium Generale.

Het postmodernisme zette vraagtekens bij de mogelijkheid en betekenis van de waarheid. Volgens sommigen staat het daarmee aan de basis van het post truth-tijdperk. Maar dr. Johan de Jong (UU) stelt dat de postmodernisten vaak onbegrepen zijn. Waar staan ze wel voor? 

Dit programma wordt georganiseerd i.s.m. het departement Filosofie (UU), de Faculteitsvereniging van Utrechtse Filosofiestudenten (FUF) en Hofman Café.

SYMPOSIUM
dinsdag 11 december 2018 - dinsdag 11 december 2018
20:00 tot 22:00
Utrecht
kosten : €

organisatoren

Studium Generale

Meer informatie over dit evenement vindt u bij Studium Generale.

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.