Home Het Onwijs Grote Filosofie Doeboek

Het Onwijs Grote Filosofie Doeboek

Op zoek naar een origineel cadeau voor jonge denkers, of misschien wel voor jezelf? De serie Onwijs Grote Filosofie Doeboeken staat vol filosofische puzzels, vragen, weetjes en nog veel meer. Het leukste cadeau voor jong en oud dat je urenlang plezier geeft! 

Kun je verliefd worden op een vreemde? Kun je vrienden zijn met een knuffel? Kun je houden van een huis? Zouden we katten nog steeds leuk vinden als ze konden praten? Waarom vinden we vrienden soms juist vreemd en vreemden soms zo vriendelijk? Dit Onwijs Grote Filosofie Doeboek staat vol met grappige vragen en verrassende weetjes en doe-opdrachten over alles waar een mens zich aan hecht. Maak een filosofisch vriendschapsboekje, schrijf een liefdesgedicht, doe de mensenrechtentest en de heldenquiz, speel relatie-bingo, en trouw met jezelf!

Er is een beperkte oplage beschikbaar, bestel daarom nu Het Onwijs Grote Filosofie Doeboek via deze website.

Eerder verschenen edities (niet meer verkrijgbaar):

Kan de mens zonder natuur? Natuurlijk niet! Kunnen dieren denken? Kan de aarde zonder ijsbeer? Misschien wel. Waar is natuur van gemaakt? Euh? En wat blijft er over als er niets meer is? Het Onwijs Grote Filosofie Doeboek – Natuur staat vol met slimme vragen, grappige weetjes, en doe-opdrachten over mens en natuur! Bouw een gedachtenmachine, test de gevoelens van een plant en doe een echte reality-check: besta je echt? Natuurlijk (niet)! Het leukste cadeau voor eigenwijze kinderen!

Filosofie hoeft niet altijd serieus en ingewikkeld te zijn. Het Onwijs Grote Filosofie Doeboek! – Echt waar! Of niet?  staat vol met waarheid, onzin en alles er tussenin. Bouw je eigen leugendetector, leer meer over nepnieuws, maak je eigen discussiedobbelsteen of voorspel de toekomst.

Het Onwijs Grote Filosofie Doeboek – Op Reis neemt je mee op reis door de ruimte, de tijd en je eigen hoofd. Daar ontdek je geniale ideeën en kom je voor uitdagende opdrachten te staan. Wie neem jij mee op ontdekkingsreis?