Leuk dat u voor Filosofie Magazine kiest!

Kies voor 5x Filsosofie Magazine voor € 27,- + gratis het boek Waarom cola duurder is dan melk.

Wat hebben we in het hectische leven nu aan filosofie? Hoe geven filosofen antwoord op vragen waar wij mee zitten? Filosofie Magazine brengt u in gesprek met de grote denkers. Ontdek de wereld van de filosofen en u zult zien dat hun denken actueler is dan ooit.
 
Bestel nu 5 nummers Filosofie Magazine voor maar € 27,- en ontvang gratis het boek Waarom cola duurder is dan melk
In principe gaat economie over ons dagelijks leven: ons werk, de verdeling van rijkdom, tegenslagen en geluk, de toekomst. Dat zijn toch belangrijke onderwerpen en het is eigenlijk zaak dat ik er meer van begrijp. Vandaar dus dat ik me in economie ben gaan verdiepen, via vragen als: Waar komt geld vandaan? Zijn wij rijk dankzij de armoe van anderen? En waarom is cola duurder dan melk? 
Tot mijn bevrediging en verbazing heb ik op al mijn vragen een antwoord gevonden. En bovenal ben ik tot de onverwachte ontdekking gekomen dat die economen nog zo gek niet zijn.

Bestel Filosofie Magazine met de volgende thema's:
  • De onderbuik
  • Verwondering
  • Waanzin
Deze actie is alleen geldig in Nederland en België t/m 30 augustus 2016. U ontvangt 5 nummers van Filosofie Magazine. Daarna kunt u elke drie maanden eenvoudig opzeggen per post, e-mail of telefoon.

Direct bestellen


€ 27,00

Uw persoonsgegevens

Voornaam *
Tussenv.
Achternaam *
Geslacht
Postcode *
Huisnr.*
Toevoeging
Straat *
Plaats *
Land *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Bedrijfsnaam

Verzending
Bestellen