Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Wandeling met natuurfilosoof Johan van de Gronden

Met deze knop kunt u, als u lid bent, artikelen toevoegen aan een leeslijst op uw persoonlijke pagina. Klik hier voor uw abonnement op maat.


Verwondert u zich wel eens over de schoonheid van de natuur? Kunt u gefascineerd kijken naar een natuurdocumentaire? Dan bent u niet alleen. Wij hielden een enquête waarin wij vroegen wat u het meest verwondert. De overduidelijke winnaar met 47,9% van ruim 600 stemmen: de natuur.

Deze uitkomst kunnen wij niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom organiseren wij op 5 augustus een wandeling door de natuur, onder begeleiding van filosoof Johan van de Gronden. Deze wandeling vindt plaats op het landgoed Staverden in Gelderland. We beginnen om 09:00 uur  ’s ochtends en zullen ongeveer anderhalf uur wandelen. Het is een makkelijk begaanbaar pad. Een verrekijker, gemakkelijke schoenen en iets tegen de bescherming van zon of regen zijn handig om mee te nemen.

Tot slot bieden wij ook nog elke deelnemer een exemplaar van Johan van de Grondens boek Wijsgeer in het wild aan. In dit boek laat hij de invloed van de natuur op grote denkers als Immanuel Kant zien. Bent u geïnteresseerd? Meld u dan aan door een mail te sturen naar filomag@veenmedia.nl
Wilt u toegang tot alle artikelen van filosofie.nl? Word dan lid.