Een jaar Filosofie Magazine voor slechts € 74,95 + kies uw cadeau

Wat hebben we in het hectische leven nu aan filosofie? Hoe geven filosofen antwoord op vragen waar wij mee zitten? Filosofie Magazine brengt u in gesprek met de grote denkers. Ontdek de wereld van de filosofen en u zult zien dat hun denken actueler is dan ooit. 

Bestelt u voor 14 mei? Dan ontvangt u eind mei uw eerste nummer Filosofie Magazine met daarin:

• Filosofische levenskunst- De grote vragen van Plato tot Dohmen
• Habermas - Is bezorgd over de democratie
• De eeuwige bron - De oermens van Ayn Rand
• Hegel en het recht - Actualiteit van een klassiek werk
vormgeven aan solidariteit
• Beloofd! - Wat doen we als we iets beloven?

Bestel nu 11 nummers Filosofie Magazine voor € 74,95. U krijgt dan automatisch een jaar toegang lang toegang tot filosofie.nl. Ontvang bovendien gratis een van de onderstaande cadeaus:

- het boek Meesters in het hier en nu van Frank en Maarten Meester
- het boek Niet alles is te koop van Michael J. Sandel
- de dvd Niet alles is te koop van Michael J. Sandel

Meesters in het hier en nu

 
Bent u al abonnee en wilt u ook gratis een van deze cadeaus ontvangen? 
Verleng uw abonnement met één jaar en ontvang gratis een van de bovenstaande cadeaus. U kunt dit aanvragen via de lezersservice (0900 – 0401352). U betaalt dan het reguliere tarief en ontvangt het cadeau bij u thuis.

Dit abonnement loopt tot wederopzegging, tenzij anders overeengekomen. Het abonnement is na deze periode per kwartaal opzegbaar. Dit aanbod geldt alleen wanneer u de laatste zes maanden geen gebruik heeft gemaakt van een dergelijke actie en is niet aan te vragen als vernieuwing van uw abonnement. Het studentenabonnement is alleen geldig voor studenten tot 27 jaar. Deze aanbieding is geldig t/m 30 april 2014, zolang de voorraad strekt en alleen als u in Nederland of België woont.