Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Nu ook Filosofie Magazine op uw tablet lezen?

Dat kan! De nieuwste versie van uw vertrouwde tijdschrift is nu ook op uw tablet te lezen. Als jaarabonnee van het tijdschrift kunt u deze gratis bekijken.

Wat te doen?
 1. Download de Bruna Tablisto app in de Google Play store of in de Apple store
   
 2. Heeft u de Tablisto app op uw tablet staan en bent u jaarabonnee van Filosofie Magazine of online+tablet lid? Dan dient u eerst in te loggen op filosofie.nl om toegang te verkrijgen tot de tablet editie. Vervolgens gaat u naar de Bruna Tablisto app. 

  Bezoekt u voor het eerst Bruna Tablisto? In de Tablisto app maakt u de eerste keer een account aan, deze wordt gekoppeld aan uw persoonlijke pagina op filosofie.nl. In Tablisto zoekt u op ‘filosofie’ en kiest u voor Filosofie Magazine. Met de code die u op uw persoonlijke pagina terug kunt vinden (filosofie.nl/mijnfilosofie), kunt u de tablet editie van Filosofie Magazine via de Tablisto app bekijken. Bij elk vervolgbezoek kunt u direct de nieuwste editie opzoeken en inzien met de Tablisto app.

  Tip: Kopieer de code vast zodat deze in de Tablisto app meteen ingevuld kan worden.
  Inloggen

  Bent u geen jaarabonnee of online+tablet lid? Dan heeft u twee opties:
  - De tablet editie los bestellen via de Tablisto app
  - Uzelf abonneren op Filosofie Magazine of online+tablet lid worden
 
De tablet editie los bestellen:
 • Registreer uzelf óf log in met uw account op filosofie.nl. Dit kunt u hier doen. 
 • Vervolgens kunt u in de Tablisto app zoeken naar ‘filosofie’ en de nieuwste editie van Filosofie Magazine aankopen voor slechts € 5,99.
 
Jaarabonnee van Filosofie Magazine of online+tablet lid worden:
 • Sluit het gewenste abonnement af en vul het formulier in. U kunt dan direct een account creëren op filosofie.nl bij het invullen van uw gegevens.
 • U ontvangt een activatiemail op het opgegeven e-mailadres waarmee u het account kunt verifiëren. U bent dan direct ingelogd.
 • Vervolgens kunt u de stappen volgen vanaf 1 of 2b, afhankelijk of u al in het bezit bent van de Bruna Tablisto app op uw tablet.

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.