Nu ook Filosofie Magazine op uw tablet lezen?

Dat kan! De nieuwste versie van uw vertrouwde tijdschrift is nu ook op uw tablet te lezen. Als jaarabonnee van het tijdschrift kunt u deze gratis bekijken.

Wat te doen?
 1. Download de Bruna Tablisto app in de Google Play store of in de Apple store
   
 2. Heeft u de Tablisto app op uw tablet staan en bent u jaarabonnee van Filosofie Magazine of online+tablet lid? Dan dient u eerst in te loggen op filosofie.nl om toegang te verkrijgen tot de tablet editie. Vervolgens gaat u naar de Bruna Tablisto app. 

  Bezoekt u voor het eerst Bruna Tablisto? In de Tablisto app maakt u de eerste keer een account aan, deze wordt gekoppeld aan uw persoonlijke pagina op filosofie.nl. In Tablisto zoekt u op ‘filosofie’ en kiest u voor Filosofie Magazine. Met de code die u op uw persoonlijke pagina terug kunt vinden (filosofie.nl/mijnfilosofie), kunt u de tablet editie van Filosofie Magazine via de Tablisto app bekijken. Bij elk vervolgbezoek kunt u direct de nieuwste editie opzoeken en inzien met de Tablisto app.

  Tip: Kopieer de code vast zodat deze in de Tablisto app meteen ingevuld kan worden.
  Inloggen

  Bent u geen jaarabonnee of online+tablet lid? Dan heeft u twee opties:
  - De tablet editie los bestellen via de Tablisto app
  - Uzelf abonneren op Filosofie Magazine of online+tablet lid worden
 
De tablet editie los bestellen:
 • Registreer uzelf óf log in met uw account op filosofie.nl. Dit kunt u hier doen. 
 • Vervolgens kunt u in de Tablisto app zoeken naar ‘filosofie’ en de nieuwste editie van Filosofie Magazine aankopen voor slechts € 5,99.
 
Jaarabonnee van Filosofie Magazine of online+tablet lid worden:
 • Sluit het gewenste abonnement af en vul het formulier in. U kunt dan direct een account creëren op filosofie.nl bij het invullen van uw gegevens.
 • U ontvangt een activatiemail op het opgegeven e-mailadres waarmee u het account kunt verifiëren. U bent dan direct ingelogd.
 • Vervolgens kunt u de stappen volgen vanaf 1 of 2b, afhankelijk of u al in het bezit bent van de Bruna Tablisto app op uw tablet.