Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Nu ook Filosofie Magazine op uw tablet lezen?

Online lezen via filosofie.nl
Het is mogelijk om via https://www.filosofie.nl/online-abonnement/index.html een online abonnement af te sluiten (optie filosofie.nl). Jaarleden van het tijdschrift hebben gratis toegang tot het volledige archief van Filosofie Magazine en Wijsgerig Perspectief.
 
Om online te kunnen lezen dient u eenmalig een account aan te maken op filosofie.nl. Dit kan direct bij uw bestelling plaatsvinden.
 
Mocht u onverhoopt als gast een online lidmaatschap hebben afgesloten of als jaarlid nog geen account hebben, dan kunt u ook achteraf een account aanmaken op filosofie.nl, zolang dat met dezelfde gegevens is waarmee u uw lidmaatschap op filosofie.nl of Filosofie Magazine heeft afgesloten. De online toegang wordt dan na 24 uur bevestigd, waarmee u na inloggen bij alle artikelen kunt die online staan op filosofie.nl.
 
 
Filosofie Magazine op uw tablet lezen?
Dat kan! De nieuwste versie van uw vertrouwde tijdschrift is nu ook op uw tablet te lezen. Als jaarlid van het tijdschrift kunt u deze gratis bekijken. Ook kunt u een filosofie.nl+ lidmaatschap afsluiten via https://www.filosofie.nl/online-abonnement/index.html
 
Wat te doen om via uw tablet Filosofie Magazine te lezen?
Download de Bliyoo app (van Bruna) in de Google Play store of in de Apple store. 
Bezoekt u voor het eerst Bliyoo?
In de app maakt u de eerste keer een account aan, deze wordt gekoppeld aan uw persoonlijke pagina op filosofie.nl. In Bliyoo zoekt u op ‘filosofie’ en kiest u voor Filosofie Magazine. Met de code die u op uw persoonlijke pagina terug kunt vinden (filosofie.nl/mijnfilosofie), kunt u de tablet editie van Filosofie Magazine via Bliyoo bekijken. Bij elk vervolgbezoek kunt u direct de nieuwste editie opzoeken en inzien met Bliyoo.
 
Heeft u de Bliyoo app op uw tablet staan en bent u jaarlid van Filosofie Magazine of online+tablet lid?Dan dient u eerst in te loggen op filosofie.nl om toegang te verkrijgen tot de tablet editie. Vervolgens gaat u naar de Bliyoo app en logt u in.
 
Tip: Kopieer de code vast zodat deze in Bliyoo meteen ingevuld kan worden.
 
Inloggen
​Bent u geen jaarlid of online+tablet lid? Dan heeft u twee opties:
- De tablet editie los bestellen via de Bliyoo app
- Een lidmaatschap afsluiten op Filosofie Magazine of online+tablet lid worden
 
De tablet editie los bestellen:
Registreer uzelf óf log in met uw account op filosofie.nl. Dit kunt u hier doen.
Vervolgens kunt u in de Bliyoo app zoeken naar ‘filosofie’ en de nieuwste editie van Filosofie Magazine aankopen voor slechts € 5,99.
 
Jaarlid van Filosofie Magazine of online+tablet lid worden:
Sluit het gewenste lidmaatschap af en vul het formulier in. U kunt dan direct een account creëren op filosofie.nl bij het invullen van uw gegevens. Dit is noodzakelijk om online toegang te verkrijgen.
Mocht u als ‘gast’ besteld hebben zonder account, dan is het mogelijk om later alsnog een account aan te maken met dezelfde gegevens als uw bestelling. Deze is na 24 uur gekoppeld aan uw account, waarmee u online toegang heeft tot filosofie.nl (zolang het lidmaatschap actief is).
 
U ontvangt een activatiemail op het opgegeven e-mailadres waarmee u het account kunt verifiëren. U bent dan direct ingelogd.
 
Vervolgens kunt u de stappen volgen vanaf 1 of 2, afhankelijk of u al in het bezit bent van de Bliyoo app op uw tablet.

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.