Profiteer nu van extra veel voordeel

U wilt Filosofie Magazine toch niet missen?


 
Wat hebben we in het hectische leven nu aan filosofie? Hoe geven filosofen antwoord op vragen waar wij mee zitten? Filosofie Magazine brengt u in gesprek met de grote denkers. Ontdek de wereld van de filosofen en u zult zien dat hun denken actueler is dan ooit. 

Bestel nu 11 nummers Filosofie Magazine voor € 71,50 euro en ontvang bovendien gratis Het leven als kunstwerk Box!

Het leven als kunstwerk Box
Hoe te leven? Joep Dohmen, bekend van zijn bestsellers over levenskunst, geeft u in dit bijzondere luistercollege de antwoorden van de grote filosofen uit de geschiedenis. Met deze box krijgt u in ruim zeven uur een uitgebreid en volledig inzicht in de grote vragen van de Levenskunst. Beginnend bij Socrates neemt hij de luisteraar mee langs de belangrijkste denkers. Via Seneca, Kant, Sartre en Foucault ontdekt de luisteraar het nut en nadeel van de stoïcijnse levenshouding, van autonomie, van levenskwaliteit en van authenticiteit. Het college eindigt met een hartstochtelijk pleidooi om van het leven een kunstwerk te maken.
Naast de zes luistercd s vindt u in de box ook een vernieuwde uitgave van het boek Het leven als kunstwerk, waarin Joep Dohmen de grote levensvragen aan bod laat komen om de lezer te inspireren tot een stijlvol, waarachtig leven.
 
Dit abonnement loopt tot wederopzegging, tenzij anders overeengekomen. Na deze periode is het per kwartaal opzegbaar. Dit aanbod geldt alleen wanneer u de laatste zes maanden geen gebruik heeft gemaakt van een dergelijke actie. Deze aanbieding is geldig t/m 31 maart 2016, zolang de voorraad strekt en alleen als u in Nederland of België woont.