Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Profiteer nu van extra veel voordeel

U wilt Filosofie Magazine toch niet missen?


 
Wat hebben we in het hectische leven nu aan filosofie? Hoe geven filosofen antwoord op vragen waar wij mee zitten? Filosofie Magazine brengt u in gesprek met de grote denkers. Ontdek de wereld van de filosofen en u zult zien dat hun denken actueler is dan ooit. 

Bestel nu 11 nummers Filosofie Magazine voor € 71,50 euro en ontvang bovendien gratis de Dvd Revolutionaire denkers uit de moderne tijd!

Dvd Revolutionaire denkers uit de moderne tijd
In de driedelige BBC-serie Revolutionaire denkers uit de Moderne Tijd onderzoekt Bettany Hughes de invloed van Nietzsche, Marx en Freud. Samen veranderden ze het denken over economie, stelden fundamentele vragen over ethiek en samenleving en ontrafelden de werking van de menselijk geest. De interpretatie van de ideeën en theorieën van deze revolutionaire denkers blijkt niet altijd eenduidig en soms zelfs te zijn gemanipuleerd. Toch is de invloed op de manier waarop wij denken en leven nog steeds groot.
 
Dit abonnement loopt tot wederopzegging, tenzij anders overeengekomen. Na deze periode is het per kwartaal opzegbaar. Dit aanbod geldt alleen wanneer u de laatste zes maanden geen gebruik heeft gemaakt van een dergelijke actie. Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2017, zolang de voorraad strekt en alleen als u in Nederland of België woont.

 

1. Direct bestellen


€ 71,50

2. Uw persoonsgegevens

Voornaam *
Tussenv.
Achternaam *
Geslacht
Postcode * Huisnr.* Toevoeging
Straat *
Plaats *
Land *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Bedrijfsnaam

3. Verzending


Bestellen