Log in

Wachtwoord vergeten?

Word lid Log in Contact

Filosofie.nl

Speciaal voor lezers van Trouw

Speciaal voor lezers van Trouw

Ontvang nu gratis het zomernummer van Filosofie Magazine thuis.* Het zomernummer staat in het teken van mythen: hoewel God allang is doodverklaard, is onze behoefte aan verhalen die ons samenbinden onverminderd groot. In ons extra dikke zomernummer onderzoeken we welke mythen de plek van God hebben ingenomen. We gaan in op de vraag wat we daarvan kunnen leren, en welke rol mythen kunnen en zouden moeten spelen. Verder vindt u er columns, interviews, recensies en bijvoorbeeld een prachtig essay over vakantie. Daarin onderzoekt filosoof en schrijver Marc van Dijk waarom we op vakantie gaan en of vakantie ons wel interessantere mensen maakt.

Wij wensen u heel veel leesplezier. U bestelt het nummer hieronder met de kortingscode: filosofie2019
Let op: klik om de code te verzilveren, onder het veld ‘actiecode invoeren’ op ‘inwisselen’. Anders wordt de code niet verwerkt.

P.s. Wilt u vanaf nu iedere maand Filosofie magazine thuis ontvangen, wacht dan niet langer en word hier lid. Ook kunt u hier kiezen om toegang te krijgen tot het online archief van Filosofie Magazine.

 

* Voorwaarden: deze actie is geldig tot 31 juli 2019. Een nummer per adres/ account. Er is een beperkt aantal nummers beschikbaar voor deze actie dus op = op. U ontvangt het nummer gratis en geheel vrijblijvend thuis. Met het achterlaten van uw gegevens geeft u ons toestemming om u te mogen benaderen vanuit Filosofie Magazine met een aantal mooie abonnementsaanbiedingen. 

Bestellen


8,50 Aantal: