Log in

Wachtwoord vergeten?

Word lid Log in Contact

Filosofie.nl

woensdag 23 september 2015

Simone de Beauvoir-persoonlijkheidstest: ‘U bent te kwader trouw’

Gwendolyn Bolderink

Iedereen liegt, vertelt smoesjes en vertoont vluchtgedrag. Ook u. Op welke manier schuift u uw verantwoordelijkheden af? Doe de Simone de Beauvoir-persoonlijkheidstest en ontdek op welke manier u te kwader trouw bent.   Hoe omschrijft u uzelf? A. Ik sta met beide benen op de grond, ben betrouwbaar en niet te beroerd me in te spannen voor een belangrijke zaak. B. Ik ben een echte piskijker. Ik ben teleurgesteld in de mensheid en de maakbaarheid van de samenleving. C. Ik ben altijd wel bezig met een project. Ik stort me vol overgave in allerlei ondernemingen. D. Als ik eenmaal een

Verder lezen?

In een tijd waarin autoriteit, waarheid en het publieke debat onder druk staan kan filosofie met heldere analyses richting geven. Met liefde en zorg werken wij iedere dag weer aan de beste verhalen over filosofie. Steun ons door lid te worden voor maar € 4,99 per maand. U krijgt daarmee toegang tot alle artikelen uit Filosofie Magazine en Wijsgerig Perspectief plus exclusieve achtergrondartikelen, interviews en portretten. Of bestel de losse editie na.

InloggenLid Worden