Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

U wilt Filosofie Magazine toch niet missen?

Profiteer van extra voordeel

 


Wat hebben we in het hectische leven nu aan filosofie? Hoe geven filosofen antwoord op vragen waar wij mee zitten? Filosofie Magazine brengt u in gesprek met de grote denkers. Ontdek de wereld van de filosofen en u zult zien dat hun denken actueler is dan ooit. 

Bestel nu 5 nummers Filosofie Magazine voor € 29,95 euro en ontvang gratis het boek Waarom cola duurder is dan melk.

Wat moet ik vinden van marktwerking, economische groei en recessies? Ik weet niet eens wat die woorden feitelijk betekenen. Toch word ik wel geacht er iets van af te weten. In principe gaat economie over ons dagelijks leven: ons werk, de verdeling van rijkdom, tegenslagen en geluk, de toekomst. Dat zijn toch belangrijke onderwerpen en het is eigenlijk zaak dat ik er meer van begrijp. Vandaar dus dat ik me in economie ben gaan verdiepen, via vragen als: Waar komt geld vandaan? Zijn wij rijk dankzij de armoe van anderen? En waarom is cola duurder dan melk? Tot mijn bevrediging en verbazing heb ik op al mijn vragen een antwoord gevonden. En bovenal ben ik tot de onverwachte ontdekking gekomen dat die economen nog zo gek niet zijn.

 
Dit abonnement loopt tot wederopzegging, tenzij anders overeengekomen. Na deze periode is het per kwartaal opzegbaar. Dit aanbod geldt alleen wanneer u de laatste zes maanden geen gebruik heeft gemaakt van een dergelijke actie. Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2017, zolang de voorraad strekt en alleen als u in Nederland of België woont.

 

1. Direct bestellen


€ 29,95

2. Uw persoonsgegevens

Voornaam *
Tussenv.
Achternaam *
Geslacht
Postcode * Huisnr.* Toevoeging
Straat *
Plaats *
Land *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Bedrijfsnaam

3. Verzending


Bestellen