Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Pitstopsessie Vught - met psychiater-filosoof Damiaan Denys

26 juni 2017 | 09:00 - 17:00 | Kloosterschool ZIN, Boxtelseweg 58, 5261 NE Vught

'Van angst naar vrijheid: Laat angst uw organisatie niet verlammen, maar verrijken'. Filosoof-psychiater Damiaan Denys geeft tijdens dit dagseminar handvatten om gevoelens van angst op de werkvloer te identificeren én te gebruiken.
 

Angst in organisaties

Tijdens dit seminar neemt hoogleraar Psychiatrie en filosoof Damiaan Denys ons mee achter de schermen van zijn onderzoek en boek Angstparadox dat eind dit jaar verschijnt. Volgens Denys leven we in een angstcultuur en zien we alles in het perspectief van angst. Ongemerkt wordt angst onze belangrijkste stuurman aan boord. Zo ook op de werkvloer. Bezuiniging, reorganisatie, disruptie, sanering – het zijn woorden die we in organisaties liever niet horen, omdat ze ons doen huiveren. Hoe zorgen we er voor dat de angst voor verandering ons niet verlamt, maar juist in beweging zet? » Download het programmaboekje

In 2015 was de psychiater-filosoof te gast bij het programma Zomergasten, waarin hij betoogde dat ons handelen steeds vaker gestuurd wordt door angst:
 
 
De deelnamekosten voor dit seminar bedragen € 329,75 (excl. btw) per persoon. Dit bedrag is inclusief consumpties, lunch, afsluitende borrel, documentatie én het boek Een kleine inkijk in onze angsten – TedXlezing (Business Contact, 2016). 
 

Wat zijn Pitstopsessies?

De Pitstopsessies zijn bijeenkomsten voor leidinggevenden en medewerkers die de ambitie én durf hebben om een daadwerkelijke verandering te bewerkstelligen. De dagseminars zijn kleinschalig en hebben een persoonlijk karakter. Ze bieden geen hapklare oplossingen op voor de hand liggende problemen in organisaties, maar draaien om verdieping, bezinning en reflectie op datgene waar we dag in dag uit mee bezig zijn: ons werk. » Lees meer over de pitstopsessies & ervaringen van bezoekers

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Leon Heuts 088-7002911
of: aanmelden@vbku.nl (bestellen op factuur is mogelijk)