Log in
Wachtwoord vergeten

Over de grens

Filosofie Magazine organiseert in samenwerking met Amnesty international in april de Filosofie Nacht. Tijdens de Filosofie Nacht spreken meer dan 50 denkers, wetenschappers en experts over grenzen  in 33 programma-onderdelen.
 

Over de grens

We zijn de laatste tijd tegen onze grenzen aangelopen. We weten ons bijvoorbeeld geen raad met de honderdduizenden vluchtelingen die de Europese solidariteit onder druk zetten. Tegelijkertijd zien we juist hoe op lokaal niveau grenzen worden beslecht. Mensen leggen zich niet neer bij de onoplosbare problemen van milieu, maar beginnen met allerlei duurzame initiatieven. Het aantal vrijwilligers dat vluchtelingen of armen helpt, is heel groot.  

Nu bevestigd: Marli Huijer, Paul Scheffer, Paul van Tongeren e.v.a.


Meer lezen over filosofie? Filosofie Magazine brengt u in gesprek met grote denkers

Filosofie Magazine verschijnt 11x per jaar en belicht vanuit een filosofisch standpunt zowel maatschappelijke, politieke als persoonlijke onderwerpen. Kies voor 5x Filosofie Magazine voor € 27,- met gratis het essay van Paul Scheffer: de vrijheid van de grens.
Of kies voor een jaar Filosofie Magazine met een gratis ticket voor de Filosofie Nacht voor maar € 66,95! Lees hier voor meer informatie.
 

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.