Log in

Wachtwoord vergeten?

Word lid Log in Contact

Filosofie.nl

Over Filosofie Magazine

Filosofie Magazine is een populair filosofisch tijdschrift dat sinds 1992 maandelijks verschijnt in Nederland en België. Filosofie Magazine belicht vanuit filosofisch standpunt maatschappelijke en politieke onderwerpen. Onze missie is om 2500 jaar denken in te zetten om het heden te begrijpen, om een nieuw en waardevol perspectief te bieden op een snel veranderende wereld. 

Deze missie probeert Filosofie Magazine uit te dragen via verschillende kanalen. Allereerst natuurlijk via het maandelijkse tijdschrift maar ook via filosofie.nl, een snel groeiend online platform dat toegang biedt tot een schat aan filosofische essays, interviews, achtergrondartikelen, evenementen en boeken. Verder organiseert Filosofie Magazine evenementen zoals het Waanzin Festival en FM University. 

Wat hebben we in het hectische leven nu aan filosofie? Hoe geven filosofen antwoord op vragen waar wij mee zitten? Filosofie Magazine brengt u in gesprek met de grote denkers. Ontdek de wereld van de filosofen en u zult zien dat hun denken actueler is dan ooit.