Een jaar Filosofie Magazine + cadeau

                    

Wat hebben we in het hectische leven nu aan filosofie? Hoe geven filosofen antwoord op vragen waar wij mee zitten? Filosofie Magazine brengt u in gesprek met de grote denkers. Ontdek de wereld van de filosofen en u zult zien dat hun denken actueler is dan ooit.

Filosofie Magazine verschijnt 11x per jaar en belicht vanuit een filosofisch standpunt zowel maatschappelijke, politieke als persoonlijke onderwerpen. Bovendien krijgt u bij een jaarabonnement gratis toegang tot filosofie.nl; het beste over filosofie, voor u geselecteerd en bijeengebracht. Zo heeft u te allen tijde een duidelijk perspectief op grote en kleine vraagstukken.

Bent u al abonnee? Dan kunt u inloggen op uw persoonlijke pagina via filosofie.nl/mijnfilosofie 

Een jaar Filosofie Magazine (11 nummers) + cadeau voor € 74,95

Revolutionaire denkers uit de Oudheid
In de driedelige BBC-serie Revolutionaire denkers uit de Oudheid onderzoekt Bettany Hughes de vaak vergeten invloed van Socrates, Confucius en Boeddha. In de 6e en 5e eeuw v.Chr. benoemden ze, ondanks duizenden kilometers afstand tot elkaar, onafhankelijk van elkaar wat het is om mens te zijn; de revolutionaire gedachte dat ieder mens keuzes kan maken over zijn eigen leven en geen speelbal is van goden. Deze ideeën waren het fundament voor het ontstaan van de moderne wereld en ze veranderden de manier waarop we naar onszelf kijken voorgoed.


Bestel Filosofie Magazine met de volgende thema's:
  • Familie
  • Lichamelijke oefening
  • Dick Swaab over het culturele brein
  • Quantified self
U ontvangt een jaar lang Filosofie Magazine (11x). Daarna kunt u elke drie maanden eenvoudig opzeggen per post, e-mail of telefoon. Aanbieding geldig tot en met 30 juni 2016 en alleen als u in Nederland of België woont.