Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Over Filosofie Magazine

Filosofie Magazine is een populair filosofisch tijdschrift dat sinds 1992 maandelijks verschijnt in Nederland en BelgiĆ«. Filosofie Magazine belicht vanuit filosofisch standpunt maatschappelijke en politieke onderwerpen. Onze missie is om 2500 jaar denken in te zetten om het heden te begrijpen, om een nieuw en waardevol perspectief te bieden op een snel veranderende wereld. 

Deze missie probeert Filosofie Magazine uit te dragen via verschillende kanalen. Allereerst natuurlijk via het maandelijkse tijdschrift maar ook via filosofie.nl, een snel groeiend online platform dat toegang biedt tot een schat aan filosofische essays, interviews, achtergrondartikelen, evenementen en boeken. Verder organiseert Filosofie Magazine evenementen zoals het Waanzin Festival en FM University. 

Wat hebben we in het hectische leven nu aan filosofie? Hoe geven filosofen antwoord op vragen waar wij mee zitten? Filosofie Magazine brengt u in gesprek met de grote denkers. Ontdek de wereld van de filosofen en u zult zien dat hun denken actueler is dan ooit.

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.