Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Florian Jacobs

filosoof, literatuurwetenschapper

Florian Jacobs (1989) studeerde filosofie en literatuurwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Als filosoof is hij voornamelijk geïnteresseerd in filosofen met een literair tintje (zoals bijvoorbeeld Wittgenstein, Camus en Nagel), als literatuurliefhebber houdt hij er een voorliefde voor filosofische schrijvers op na (met name Thomas Mann, T.S. Eliot en Kafka). Doordeweeks is hij werkzaam bij de Internationale School voor Wijsbegeerte in Leusden; in het weekend is hij fanatiek schaker. Hij assisteerde René Gude in diens laatste levensjaar en hielp mee aan publicaties als Door het beeld - door het woord (2015) en Zinvolle volzinnen (2015).

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.