Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement
WP nr. 4/2019

Herstelwerk

Met deze knop kunt u, als u lid bent, artikelen toevoegen aan een leeslijst op uw persoonlijke pagina. Klik hier voor uw abonnement op maat.

Marcello Aspria

In deze rubriek vertelt een filosoof wat hij of zij het belangrijkste filosofische probleem van dit moment vindt en geeft daarna het stokje door.

Mensen die vertrekken zijn vaak in het nieuws. Ze verlaten huis en haard op zoek naar werk, een beter leven, of op de vlucht voor oorlog of armoede. Vertrekken is vaak een serieuze zaak, en soms ook een vorm van leedvermaak: denk aan tv-programma’s zoals Ik Vertrek. Maar degenen die achterblijven, die blijven zitten waar ze zitten, daarover hoor je niet zo veel. Ze zijn er gewoon, en daarmee is alles dan gezegd.

Verder lezen?Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.