Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement
WP nr. 3/2019

De estafette: De Pod

Met deze knop kunt u, als u lid bent, artikelen toevoegen aan een leeslijst op uw persoonlijke pagina. Klik hier voor uw abonnement op maat.

Dara Ivanova

Waant u zich weleens in een andere wereld? Misschien dwaalt u in gedachten wel door het Amazonewoud of het Himalayagebergte, terwijl u achter uw bureau de zoveelste e-mail probeert te beantwoorden. Mocht dit herkenbaar klinken, wees dan gerust: u bent niet alleen. Ikzelf reed zojuist door Monument Valley in de Verenigde Staten, omringd door majestueuze rode steenformaties richting de ondergaande zon. Maar ik moet wakker blijven – er zijn nog zoveel dingen te doen en er is wederom een deadline te halen. Focus. Ik strek mijn vingers, haal nog een kop thee en begin weer met typen.

Verder lezen?Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.