Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement
04-12-2018

#4: Spreken over spijt met Joep Dohmen

Met deze knop kunt u, als u lid bent, artikelen toevoegen aan een leeslijst op uw persoonlijke pagina. Klik hier voor uw abonnement op maat.
In aflevering #4 spreekt Luuk Heezen met filosoof Joep Dohmen over spijt. Dit begrip staat centraal in ons decembernummer. Zouden we moeten leven zonder spijt? En als dit niet zo is, welke vormen van spijt zijn dan nuttig voor ons?


Mis geen enkele aflevering en neem een abonnement op deze podcast via iTunes, Spotify, Apple's Podcasts of Pocket Casts.

In iedere aflevering van de podcast-serie 'Alledaagse vragen' reageert een filosoof op een vraag uit het dagelijks leven. Hoe ga je om met liefdesverdriet? En waarom is ons werk zo bepalend voor onze identiteit? Programma-maker Luuk Heezen wordt wijzer in gesprek met Nederlandse filosofen.

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.