Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement
12-03-2018

Radio René: Het onverwachte

Met deze knop kunt u, als u lid bent, artikelen toevoegen aan een leeslijst op uw persoonlijke pagina. Klik hier voor uw abonnement op maat.

Marc van Dijk
Schrijver, journalist en kunstenaar

Het onverwachte is een beest met twee gezichten. Soms duikt het op als een welkome onderbreking van de dagelijkse routine, soms is het een spelbreker waar niemand op zat te wachten.

In deze uitzending reageert René Gude op straatinterviews, waarin mensen hun persoonlijke opvattingen en gedachten over het onverwachte delen. Van een groep senioren rond een barbecue tot een stel vrome jonge moslims. En een gepensioneerde schaker wiens leven naar zijn eigen smaak te veel wordt beheerst door onvoorziene tegenvallers.

René Gude reageert vanuit zijn woonboot op hun onverwachte inzichten, zelfs als hij ze mijlenver ziet aankomen.Interviews en montage: Marc van Dijk
Introductie: Wineke van Muiswinkel
Eindmontage: Alfred Koster

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.