Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement
12-06-2017

Speciale aanbieding: Cure Park

Met deze knop kunt u, als u lid bent, artikelen toevoegen aan een leeslijst op uw persoonlijke pagina. Klik hier voor uw abonnement op maat.
Kunst kan genezen, maar kan genezen ook kunst zijn? Er is iets bijzonders aan de hand in het Amsterdamse Bos. Kunstenaars, makers en denkers zijn samen met publiek en zorgprofessionals opzoek naar een nieuwe vorm van zorg. Cure Park heeft van 4 juni tot en met 16 juli een zijn veelzijdig programma bestaande uit installaties, workshops, lezingen, performance en films. En jij kan hier naar toe met een speciale aanbieding van Filosofie Magazine!

Vaak krijgen we niet de zorgverlening die we verdienen. Dit moet toch anders kunnen? Ga op 18 juni en 9 juli naar filosofische lezingen en laat je inspireren.  Volgers van Filosofie Magazine kunnen met 2,50 korting naar de colleges en Cure Park organiseert voor lezers van ons tijdschrift een gratis rondleiding langs de kunstroute!


18 juni, 16:00 – 17:00

Martin Walton gaat in op de relatie tussen verzorger en verzorgde. Hoe kan deze relatie opgebouwd worden?  Hij onderzoekt wederkerigheid als kern van pastorale relaties en komt daarmee tot een vernieuwend profiel voor wie de taak van geestelijk verzorger wil gaan vervullen.

Martin Walton is bijzonder hoogleraar geestelijke verzorging aan de Protestantse Theologische Universiteit te Groningen. Hij doet onderzoek naar conceptualisaties van spiritualiteit in de gezondheidszorg. Zijn onderzoek spitst zich o.a. toe op ervaringen van cliënten in de psychiatrie.

Locatie: Care Center, kosten 7,50

€ 2,50 korting voor volgers Filosofie Magazine + Gratis rondleiding voor lezers van ons tijdschrift.


9 juli van 15.00 – 16.00 uur

Zorg voor je gezondheid en het welzijn van anderen kan niet los worden gezien van de zorg voor de planeet waar wij met z’n allen op leven. Filosoof en ecoloog Matthijs Schouten gaat in zijn lezing in op een bredere opvatting van het begrip zorg.

Naast filosoof en ecoloog is Matthijs Schouten boeddhist, bijzonder hoogleraar ecologie en filosofie van het natuurherstel aan de Universiteit Wageningen en tevens in dienst van Staatsbosbeheer.

Locatie: Care Center, kosten 7,50

€ 2,50 korting voor volgers Filosofie Magazine + Gratis rondleiding voor lezers van ons tijdschrift.

Aanmelden: https://shop3.ticketscript.com/channel/html/start-order/rid/U36P6EK2/language/nl

Voor meer informatie: http://www.curepark.nl


Rory Pilgrim, Software Garden 
 

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.