Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement
WP nr. 4/2011

De estafette: Klimaatverandering

Met deze knop kunt u, als u lid bent, artikelen toevoegen aan een leeslijst op uw persoonlijke pagina. Klik hier voor uw abonnement op maat.

Sander Voerman

Afgelopen jaar is in Nederland de aandacht voor het probleem van de klimaatverandering volstrekt verstomd. Internationaal vormt ons land in dit opzicht geen uitzondering. Op een zeker moment stonden de kranten bol van mogelijke schandalen die het bewijsmateriaal onderuit zouden halen, maar tegen de tijd dat de hype voorbij was hadden de media geen aandacht meer voor de vaststelling dat er van een complot geen sprake was geweest. Vanuit wetenschappelijk oogpunt zijn de belangrijkste inzichten in de klimaatverandering ongewijzigd. Vanuit het oogpunt van de gemiddelde Facebook gebruiker is het broeikaseffect een beetje te 2010.

Verder lezen?Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.