Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Kunstmanifestatie Niet Normaal

Bent u normaal? Wie bepaalt dat? Tijdens de kunstmanifestatie Niet Normaal buigen internationale kunstenaars zich over deze vragen. Met films, games, discussies, lezingen en werk van o.a. Marlene Dumas, Viktor & Rolf, Aernout Mik en Louise Bourgeois.

Moderne technologie biedt volop kansen aan mensen van vele soorten en maten. Toch lijkt alles in het teken te staan van uniformiteit. Markt en media bepalen steeds meer hoe we naar onszelf kijken en naar anderen. Perfectie is de norm.

Wat is die norm eigenlijk, wie voldoet daaraan? Leggen we de grens bij een rimpel, een depressie, bij iemand die weigert carrière te maken, bij een zichtbare prothese, het slikken van pillen die de intelligentie verhogen, bij ingrijpende lichaamscorrecties? Kunstenaars scheppen met humor en inzicht ruimte voor diversiteit.

Er zijn werken te zien van onder anderen Marc Quinn, Marlene Dumas, The Chapman Brothers, Viktor & Rolf, Aernout Mik. Daarnaast zijn er films, games, design, discussies, filmavonden, lezingen en feesten en is er een aparte filmzaal.

Kunst en wetenschap komen samen en geven uitdrukking aan urgente kwesties in de samenleving.

Locatie: Beurs van Berlage, Beursplein 1, Amsterdam

EVENEMENT
woensdag 16 december 2009 - zondag 7 maart 2010
Amsterdam

organisatoren

Niet Normaal

Meer informatie over dit evenement vindt u bij Niet Normaal.

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.