Log in




Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Boekpresentatie Boek Filosofische Vaardigheden

Filosofen Saskia van der Werff en Seline Palm nodigen u uit voor de feestelijke presentatie van hun recent verschenen filosofie-boek. De presentatie vindt plaats op zondagmiddag 10 november in het Leescafé van de bieb in het centrum van Alkmaar.

De auteurs zullen het boek op ludieke wijze presenteren;  alle aanwezigen zullen een proefexemplaar van het boek kunnen gaan verslinden! Tevens wordt u in de gelegenheid gesteld om persoonlijk kennis te maken met de filosofen die aan dit boek een bijdrage hebben geleverd. Na afloop kunt uw eigen exemplaar van dit boek door de auteurs laten signeren.  

De auteurs Saskia van der Werff en Seline Palm hebben hun ervaringen vertaald naar deze praktische handleiding, die geschikt is voor eenieder die het filosofische ambacht in de vingers wil krijgen. Het boek is ruim voorzien van oefeningen en verhelderende voorbeelden.
 
‘De voorbeelden en de verheldering door teksten van allerlei klassiekers, wetenschappers, wijsneuzen, schrijvers en dichters vind ik erg goed gekozen. Er staan veel oefeningen in, inspirerend voor verder denken en ontwikkelen. Het is een praktisch monument voor de praktische filosofie!’ Een lezer

Datum: zondagmiddag 10 november 2019
Tijdstip; 14:30-16:00
Locatie: Leescafé Bibliotheek Kennemerwaard-Alkmaar
Adres: Gasthuisstraat 2 Alkmaar
Entree: gratis/aanmelden mag

EVENEMENT
zondag 10 november 2019 - zondag 10 november 2019
14:00 tot 16:00
Alkmaar
kosten : €0

inschrijven

per e-mail

organisatoren

Saskia van der Werff

Meer informatie over dit evenement vindt u bij Saskia van der Werff.

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.