Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

HET DANSENDE DENKEN VAN HET ZOEKEND HERT

Filosofiehuis Het zoekend hert ° The searching deer viert zijn 10-jarige bestaan met een tweedaags jubileumfeest op zaterdag 14 en zondag 15 september 2019. Onder de noemer ‘HET DANSENDE DENKEN VAN HET ZOEKEND HERT. Van inter-esse naar interactie.

Filosofiehuis Het zoekend hert ° The searching deer viert zijn 10-jarige bestaan met een tweedaags muzisch-filosofisch jubileumfeest op zaterdag 14 en zondag 15 september 2019. Onder de noemer ‘HET DANSENDE DENKEN VAN HET ZOEKEND HERT. Van inter-esse naar interactie’ worden meer dan twintig denkers, sprekers en schrijvers, maar ook filosofische muzikanten en andere kunstenaars gepresenteerd.

EVENEMENT
zaterdag 14 september 2019 - zondag 15 september 2019
13:00 tot 19:00
Berchem-Antwerpen
kosten : €12,00 (per tijdsblok)

inschrijven

per e-mail
telefonisch: 0032 473 68 66 65

organisatoren

Het zoekend hert ° The searching deer

Meer informatie over dit evenement vindt u bij Het zoekend hert ° The searching deer.

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.