Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Over leven in een prestatiemaatschappij

Wil je in 2019 op een gezonde manier met je werk bezig zijn? Doe dan mee aan de exclusieve Icarus workshop van filosoof en School of Life docent Lammert Kamphuis: ‘Over Leven in een Prestatiemaatschappij’.

Speciaal voor Stichting Vitamine Z geeft filsoof Lammert Kamphuis een exclusieve Icarus Workshop op de Ceuvel. 

Werk is in onze maatschappij ongelofelijk belangrijk geworden. We moeten er ongekend veel voldoening uit halen en passie in stoppen. We moeten werk vinden waarbij onze identiteit en talenten optimaal tot uitdrukking komen. En dan het liefst ook nog een flinke boterham verdienen.
Als dit niet lukt vinden we onszelf al gauw mislukt.
Moeten we dit willen met z’n allen? Wat levert het obsessief streven naar een geweldige carrière ons op?

Met filosoof Lammert Kamphuis ga je op onderzoek uit, en word je uitgedaagd om op een nieuwe manier naar de prestatiemaatschappij te kijken. Dit doet Lammert door filosofische ideeën uit het verleden en heden op een verfrissende wijze toe te passen op dit hedendaagse vraagstuk. Je gaat geïnspireerd naar huis met een nieuwe manier van kijken, denken en handelen.

Lammert Kamphuis is filosoof en veelgevraagd spreker op congressen en festivalpodia. Hij is vanaf het begin verbonden aan The School of Life Amsterdam. In al zijn werkzaamheden onderzoekt hij samen met het publiek hoe de filosofie ons verder helpt met alledaagse vraagstukken. In juni 2018 verscheen zijn tweede boek bij De Bezige Bij: Filosofie voor een weergaloos leven. 

http://www.lammertkamphuis.nl/bio/

 

CURSUS
maandag 14 januari 2019 - maandag 14 januari 2019
19:00 tot 22:00
Amsterdam
kosten : €25

inschrijven

via het web
per e-mail
telefonisch: 06 215 448 86

organisatoren

Icarus Amsterdam, Stichting Vitamine Z en de Ceuvel

Meer informatie over dit evenement vindt u bij Icarus Amsterdam, Stichting Vitamine Z en de Ceuvel.

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.