Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Lezing: Non-dualiteit en je werk

Vanuit ons dualistische wereldbeeld geloven we in de maakbaarheid van de wereld. We denken: als ik maar mijn best doe en anderen mij niet tegenwerken, dan zal ik succesvol en gelukkig zijn.  Dit eenzijdige beeld ligt bijna altijd aan de basis van een burn-out.  In deze lezing gaat zenmeester Rients Ritskes in op hoe een non-dualistisch perspectief ons kan helpen om met minder energie en strijd, meer flow in ons leven en werk te ervaren. Deze lezing is de zesde en laatste in de serie lezingen over Non-dualiteit. Aanleiding is het verschijnen van het boek ‘Non-dualiteit in de praktijk. Gesprekken op de grens van het denken’, van Rients Ritskes en Arthur Nieuwendijk. Dit boek is de weerslag van een aantal gesprekken tussen zenmeester Rients en filosoof Arthur. Ze bieden ons met hun gesprekken dieper inzicht in onszelf en onze drijfveren en bieden daarnaast verrassend praktische handvatten voor het vinden van rust en geluk in het dagelijks leven. SYMPOSIUM zaterdag 15 december 2018  15:00 tot 16:00 Nijmegen kosten : € 0inschrijvenvia het web joke@zen.nl telefonisch: 06 45353564organisatorenZen.nl NijmegenMeer informatie over dit evenement vindt u bij Zen.nl Nijmegen.

Dit eenzijdige beeld ligt bijna altijd aan de basis van een burn-out. 
In deze lezing gaat zenmeester Rients Ritskes in op hoe een non-dualistisch perspectief ons kan helpen om met minder energie en strijd, meer flow in ons leven en werk te ervaren.

Deze lezing is de zesde en laatste in de serie lezingen over Non-dualiteit. Aanleiding is het verschijnen van het boek ‘Non-dualiteit in de praktijk. Gesprekken op de grens van het denken’, van Rients Ritskes en Arthur Nieuwendijk.
Dit boek is de weerslag van een aantal gesprekken tussen zenmeester Rients en filosoof Arthur. Ze bieden ons met hun gesprekken dieper inzicht in onszelf en onze drijfveren en bieden daarnaast verrassend praktische handvatten voor het vinden van rust en geluk in het dagelijks leven.

SYMPOSIUM
zaterdag 15 december 2018 - zaterdag 15 december 2018
15:00 tot 16:00
Nijmegen
kosten : € 0

inschrijven

via het web
per e-mail
telefonisch: 06 45353564

organisatoren

Zen.nl Nijmegen

Meer informatie over dit evenement vindt u bij Zen.nl Nijmegen.

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.