Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Het raadsel van goed en kwaad

Christien Brinkgreve ​geft je inzicht in de werking en verwevenheid van de krachten van goed en kwaad. Dat helpt je om deze krachten beter in beheer te nemen. In het voorjaar van 2018 verschijnt haar boek 'Het raadsel van goed en kwaad'. Dat boe

Over wat mensen beweegt

Dit is een bijzondere cursusweek, omdat Brinkgreve haar grote vaardigheid – het vertellen van verhalen – nu inzet voor de vitaliteit. Want hoewel ze beide krachten onderzoekend benadert, staat ze onvoorwaardelijk aan de kant van het leven. Het is ook een persoonlijke week voor Christien, waarin ze niet alleen de verteller is, maar ook onderzoekt hoe deze krachten een rol spelen in haar eigen leven.

Je bent welkom van 21 tot en met 27 oktober 2018

Wat drijft mensen tot goed of kwaad? Waarom pleegt iemand die van het leven lijkt te genieten zelfmoord? Wat zijn bronnen van vitaliteit? Christien Brinkgreve gaat in 'Het raadsel van goed en kwaad' op zoek naar antwoorden op grote vragen.

CURSUS
zondag 21 oktober 2018 - zaterdag 27 oktober 2018
Kroustas op Kreta
kosten : vanaf € 1.248

inschrijven

via het web
per e-mail
telefonisch: 0703061837

organisatoren

Academie op Kreta

Meer informatie over dit evenement vindt u bij Academie op Kreta.

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.