Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service | Ledenpagina

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Ontketen iets nieuws

Filosofie Magazine en Stichting Rozenkruis nodigen u uit voor een middag vol lezingen, interviews, muziek en theater. Zijn we onszelf opnieuw aan het uitvinden?

Nog nooit is de wereld zo snel geïnnoveerd. Dagelijks verschijnen nieuwe apps, biotechnologieën, datasets en gebruiksvoorwerpen, die ons een andere mens leren kennen. We vieren de mens als creërend wezen: wij maken de wereld om ons heen en tegelijkertijd ontstaan we zelf opnieuw. Wordt de mens steeds rijker aan ervaringen? Stelt de vergroting van kennis ons in staat tot een dieper inzicht in mens en wereld?
 
Minstens zo belangrijk is dat we met iedere creatieve gedachte iets nieuws ontketenen – elke nieuwe ontwikkeling staat aan het begin van een onvoorspelbare keten van gebeurtenissen. In de eenentwintigste eeuw leren we zo snel bij dat omwentelingen in cultuur, filosofie en kennis elkaar almaar opvolgen. Beleven we een nieuwe renaissance? 

SYMPOSIUM
zaterdag 21 januari 2017 - zaterdag 21 januari 2017
13:00 tot 17:00
Zuiderkerk, Amsterdam
kosten : € 32,50

inschrijven

via het web

organisatoren

Filosofie Magazine en Stichting Rozenkruis

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.