Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Mysteriescholen toen... en nu?

Spiritueel examen of beproeving? Kun je ‘wijs worden’ leren en zijn daar scholen voor?

Uit welke vakken bestaat het lesrooster, hoeveel klassen zijn er en welke diploma’s kun je halen? Hoe lang doe je over de studie en wat zijn de toelatingseisen? Wie zijn de leraren? Loop je ook stages tijdens je studie? Eén ding is zeker, wij leven nog lang niet in volledige harmonie met elkaar en onze wereld. Het ontbreekt ons nog aan veel universele wijsheid in onze manier van leven. Allemaal naar school dus! Maar hoe ziet zo’n school eruit en waar vind je hem?
 
Ga op zoek naar meer wijsheid en bezoek de lezing over ‘Mysteriescholen toen... en nu?’ van Stichting I.S.I.S. op woensdag 19 november 2014.
 
De lezingen worden maandelijks gehouden. De locatie is Lorentzkade 15a in Leiden. Ze beginnen om 20.00 uur precies en de zaal is open vanaf 19.30 uur. De toegang is altijd vrij en er is natuurlijk gelegenheid tot het stellen van vragen. Meer informatie vindt u op onze website: www.stichtingisis.org of bel (071) 361 74 17 / (070) 346 15 45. De lezingen zijn ook via de Audio-Video-service verkrijgbaar. U kunt ze bestellen via Stichting I.S.I.S. of in de zaal.
 

SYMPOSIUM
woensdag 19 november 2014 - woensdag 19 november 2014
20:00 tot 22:15
Leiden
kosten : gratis

organisatoren

Stichting I.S.I.S.

Meer informatie over dit evenement vindt u bij Stichting I.S.I.S..

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.