Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Over 'Zie je bent al vrij!'

Tijdens deze feestelijke boekpresentatie gaat prof. dr. André van den Braak, zen-leraar en bijzonder hoogleraar aan de Vrije Universiteit Amsterdam, in gesprek met Hans Knibbe over non-dualiteit en het lopen van een non-duaal pad.

Hans Knibbe is erin geslaagd zijn scholing als psycholoog en zijn toewijding aan Dzogchen samen te smeden tot een toegankelijk en praktisch pad van verlichte levenskunst. In dit boek concentreert de auteur zich op de herkenning van de vrije, non-duale grond van ons wezen en laat hij zien hoe we deze herkenning kunnen laten voortduren in ons dagelijkse leven. Het boek heeft de potentie jouw verlichte aard tot leven te wekken tijdens het lezen, op zo’n manier dat je het van binnenuit begrijpt. Het is in die zin zowel een studie als een meditatie-inspiratieboek.

Hans Knibbe (1949) is grondlegger van Zijnsoriëntatie en spiritueel leider van de school voor Zijnsoriëntatie. In 1987 richtte hij de school voor Zijnsoriëntatie op. Op dit moment bestaat zijn werk uit het geven van retraites, workshops en supervisie. Daarnaast houdt hij zich bezig met het verder ontwikkelen van het gedachtegoed en het schrijven van artikelen en boeken.

Locatie: Lutherse Kerk te Utrecht

SYMPOSIUM
zondag 16 november 2014 - zondag 16 november 2014
14:00 tot 18:00
Utrecht
kosten : €

organisatoren

Milinda Uitgevers

Meer informatie over dit evenement vindt u bij Milinda Uitgevers .

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.