Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Jaarcongres Vereniging voor Filosofie en Geneeskunde

Zaterdag 15 november vindt het Jaarcongres van de Vereniging voor Filosofie en Geneeskunde plaats in het LUMC te Leiden. Thema van de dag: 'Hoe evident is evidentie': De kracht en onmacht van Evidence Based Medicine

Jaarcongres VFG 2014   ‘Hoe evident is evidentie?’ De kracht en onmacht van Evidence Based Medicine   Zaterdag 15 november 2014 10.30 – 16.30 uur Leids Universitair Medisch Centrum, Leiden Evidence Based Medicine staat voor het werken op basis van bewijzen dat bepaalde behandelingen werkzaam zijn. Die bewijzen verzamelen, betekent in de praktijk vooral terugvallen op de meting van kwantificeerbare parameters via groots opgezette onderzoeken. Nu is het uiteraard logisch dat we streven naar werkzame en veilige behandelingen. Maar is er ook ruimte voor andersoortige evidentie? Is de ervaringskennis van de behandelaar relevant? En welke rol speelt de patiënt zelf in dit verhaal? Tijdens deze congresdag zal een aantal boeiende sprekers met u de discussie aangaan over de kracht én onmacht van Evidence Based Medicine. Kosten voor het congres bedragen:

  • VFG-lid: gratis
  • Niet-lid normaal: €70
  • Niet-lid student/promovendus: €30
  • Of maak gebruik van ons combinatie-aanbod: Deelname congres 2014 én VFG lidmaatschap 2014 en 2015 voor maar €110 (student/promovendus: €50)
Voor meer informatie kijkt u op onze website of mailt u naar secretaris@filosofieengeneeskunde.nl  

SYMPOSIUM
zaterdag 15 november 2014 - zaterdag 15 november 2014
10:30 tot 16:30
Leiden
kosten : €70 (voor studenten/promovendi: €50. Voor meer mogelijkheden bekijk onze website)

inschrijven

via het web
per e-mail

organisatoren

Vereniging voor Filosofie en Geneeskunde

Meer informatie over dit evenement vindt u bij Vereniging voor Filosofie en Geneeskunde.

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.