5x Filosofie Magazine

en kies uw cadeauWat hebben we in het hectische leven nu aan filosofie? Hoe geven filosofen antwoord op vragen waar wij mee zitten? Filosofie Magazine brengt u in gesprek met de grote denkers. Ontdek de wereld van de filosofen en u zult zien dat hun denken actueler is dan ooit.

Ontvang Filosofie Magazine een halfjaar lang voor slechts € 27,95 i.p.v. € 41,25. U bespaart hiermee maar liefst 30%! 
Bovendien kunt u als gratis welkomstcadeau kiezen voor de Filosofie scheurkalender.

Filosofie Scheurkalender
De Filosofie Scheurkalender biedt elke dag een nieuwe wijsheid in de vorm van een pakkend citaat of een intrigerende gedachtegang voorzien van een heldere uitleg. De kalender geeft u uw dagelijkse dosis inzicht en verbeelding. Elke dag een verrassend idee of vermakelijke anekdote.Het ware geluk
Gelukkig leven, dat wil iedereen. Maar wat is dat? Een universele vraag, waarop de Romeinse filosoof Seneca een helder antwoord heeft. Het geheim van een geslaagd leven schuilt niet in bezit. Niet in macht of grenzeloos genieten of wilde avonturen. Een scherpe analyse, met suggesties die direct toepasbaar zijn. Vooral in het rijke Westen. 

U ontvangt 5x Filosofie Magazine. Daarna kunt u elke drie maanden eenvoudig opzeggen per post, e-mail of telefoon. Aanbieding geldig tot en met 31 januari  en alleen als u in Nederland of België woont.