Log in
Wachtwoord vergeten
Log in | Word lid | Service

Filosofie.nl

Filosofie Abonnement

Leuk dat u voor Filosofie Magazine kiest!

Kies voor 5x Filsosofie Magazine voor € 27,- met cadeau.

Wat hebben we in het hectische leven nu aan filosofie? Hoe geven filosofen antwoord op vragen waar wij mee zitten? Filosofie Magazine brengt u in gesprek met de grote denkers. Ontdek de wereld van de filosofen en u zult zien dat hun denken actueler is dan ooit.
 

Bestel nu 5 nummers Filosofie Magazine voor maar € 27,- en ontvang gratis het essay van de maand van de Filosofie 'Vrijheid van de grens'
In april 2016 denken we na Over de grens. Paul Scheffer neemt hierin, als verkozen essayist, het voortouw. Wat is de vrijheid van de grens?
Met de nodige filosofische distantie stelt Scheffer de vraag of een open samenleving niet pas ontstaat door een ruimtelijke afbakening. Anders gezegd: om hoeveel begrenzing vraagt de beschaving? En wat is tegen die achtergrond een eigentijds vooruitgangsideaal?

Bestel Filosofie Magazine met de volgende thema's:
  • De onderbuik
  • Verwondering
  • Waanzin

Deze actie is alleen geldig in Nederland en België t/m 30 juni 2016. U ontvangt 5 nummers van Filosofie Magazine. Daarna kunt u elke drie maanden eenvoudig opzeggen per post, e-mail of telefoon.

 

Welkom op filosofie.nl!

Speciaal voor nieuwe bezoekers selecteerden wij negen inspirerende artikelen. Lees waarom onderzoek naar geluk niet deugt, zes soorten vervreemding op de werkvloer, hoe Socrates de opkomst van Trump al voorspelde, en meer...

Lees meer
Ik lees graag later

Als u hier uw e-mailadres achterlaat, dan sturen wij het kennismakingsdossier naar u toe. U kunt het dan op ieder gewenst moment lezen.